Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 30 липня 2024, 19:10
4461
11

Фехтування. Українки вилетіли у чвертьфіналі командного турніру на шпагах

Збірна України зазнала поразки від Китаю

| Оновлено 30 липня 2024, 19:10
4461
11
Фехтування. Українки вилетіли у чвертьфіналі командного турніру на шпагах
Getty Images/Global Images Ukraine

Жіноча збірна України з фехтування не побореться за медалі командного турніру на шпагах на Олімпіаді 2024 року в Парижі. У чвертьфіналі наша команда зазнала поразки 41:45 від збірної Китаю.

Україну представляли Влада Харькова, Олена Кривицька та Фейбі Бежура. Тепер наша команда братиме участь у турнірі за 5-8 місця.

Нагадаємо, вчора саме жіноче фехтування принесло Україні першу медаль на Олімпіаді-2024. Ольга Харлан завоювала бронзу в особистому турнірі на шаблях, обігравши в малому фіналі Чой Себін з Південної Кореї.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Абсолютно безвільна поразка, команда весь бій відставала на кілька уколів - і жодної рішучої спроби переломити ситуацію. Так буває лише тоді, коли в команді немає лідера. Такого, як Харлан у шаблісток.
iskender
Харькова +4
Кривицька -5
Бежура -3
Ніби і рівно більш-менш, але зовсім без вогню. Більшість наших фехтувальниць (та фехтувальників) якісь не запальні, на відміну від Харлан та багатьох успішних іноземних спортсменів.
ViAn
Єдина емоційна у цій команді - Харкова. А інші - гравці в тактику не вколять мене, не вколю і я. От і догрались в тактичні ігри.
mazepa1967
Надівся на щось,розчарувала Бежура.Не готова до ОІ.
DK1961
Рано ещё говорить, но эта Олимпиада может стать ещё более провальной, чем предыдущая. Для Украины. Почти никто не может/или не хочет? прыгнуть выше головы. Единственное светлое в этом пока мраке - Харлан. Больше всего мне не нравятся высокопарные слова о ВСУ, долге и Родине перед соревнованиями при полном проявлении безволия на самих соревнованиях. Да, и на ЕВРО футбольном фактически также было...