Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 червня 2024, 17:58
965
0

МАРТІНЕС: «Легких ігор не буває, сьогоднішній день був тому прикладом»

Головний тренер збірної Португалії прокоментував поразку Грузії

| Оновлено 27 червня 2024, 17:58
965
0
МАРТІНЕС: «Легких ігор не буває, сьогоднішній день був тому прикладом»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Мартінес

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес розповів про поразку в матчі з Грузією та плани на 1/8 фіналу Євро-2024.

«Сьогодні була остання гра на груповому етапі. Це був день, щоб дати можливість іншим гравцям, гравцям, яких нам потрібно подивитися, як вони себе почувають і хто може нам допомогти. Ми хотіли провести ротацію, аби дати іншим гравцям кілька хвилин і зробити команду більш готовою до гри в останніх 16 матчах.

Наш наступний суперник - це Словенія. Легких ігор не буває, сьогоднішній день був чудовим тому прикладом. Коли ми перемагаємо, це не тому, що гра легка. У нас був товариський матч зі Словенією, але в неділю все буде по-іншому. Це національна збірна, яка грає як клубна команда: дуже оборонна, два дуже впливових нападники, і нам потрібно добре підготуватися, і сьогоднішня поразка підготує нашу команду краще з психологічної точки зору.

Це неприємна поразка. Ми почали з низькою інтенсивністю, рано пропустили, а це те, що було потрібно Грузії. Нам не вистачило ясності при останньому пасі і перед воротами, а у їхнього воротаря була приголомшлива гра. Ми намагалися забити, але не змогли, і це ще більше змусило Грузію повірити в те, що вони заслужили перемогу».

Також свої слова додав захисник Данілу Перейра:

«Нам потрібно витягти уроки з цієї гри, оскільки в неділю буде схожа гра. Словенія буде захищатися ззаду і намагатися вдарити нас у контратаках. Ця гра була для нас прикладом, і ми повинні зробити прямо протилежне тому, що ми зробили сьогодні.

Головний урок полягає в тому, що ми не можемо недооцінювати жодного суперника. Ми знали, що у Грузії сильний склад, який грає в блоці, використовуючи контратаки. Ми дозволили їм грати таким чином, і вони забили гол двічі – їм було цілком комфортно в грі».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.