Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2024, 13:32
671
1

Олег ШЕЛАЄВ: «Визначальним з бельгійцями буде другий тайм»

Колишній півзахисник збірної - про вирішальний матч українців на Євро-2024

| Оновлено 26 червня 2024, 13:32
671
1
Олег ШЕЛАЄВ: «Визначальним з бельгійцями буде другий тайм»
Getty Images/Global Images Ukraine

26 червня в заключному турі групового раунду чемпіонату Європи з футболу національна збірна України гратиме з фаворитом – бельгійцями.

Колишній гравець національної збірної України Олег Шелаєв в розмові з кореспондентом Sport ua поділився своїми очікуваннями від завтрашнього протистояння:

- Схиляюся до того, що в паралельному матчі нашої групи словаки та румуни зіграють внічию, що їх влаштовує, тому нашим на осічку конкурентів нічого розраховувати.

З бельгійцями підопічних Сергія Реброва влаштовуватиме тільки звитяга. Чи до снаги це українській збірній? Вважаю, що в стартовому матчі з румунами наші хлопці переоцінили свої сили й після розгромної поразки опинилися в дуже скрутному становищі. Хоча другий тайм зі словаками показав, що є ще порох у порохівниці. Але чи вистачить того потенціалу, аби дати бій бельгійцям, які сильніші за румунів та словаків? Все ж, думаю, що все закінчиться підписанням мирної угоди.

Як на мене, до перерви українці діятимуть від оборони, в суперника дуже потужна атака. Вирішальним буде другий тайм, коли суперникам вже доведеться діяти на максимальних обертах.

Найбільше не сподобалося в діях нашої збірної в стартових поєдинках це те, що відчувалася невпевненість в своїх силах. По матчу зі словаками мені сподобався воротар Анатолій Трубін, який добре замінив Андрія Луніна. Думаю, що саме йому Ребров завтра довірить місце в воротах. Не виправдовує сподівань на вістрі атаки Артем Довбик. Можливо тому, що на відміну від виступів за іспанську «Жирону», в збірній в нього менше підтримки від партнерів. З бельгійцями в нього буде нагода реабілітуватися.

Якщо брати Євро загалом, то відчувається, що навіть футболісти топ-збірних – Іспанії, Англії, Італії, Німеччини ще не відновилися від виснажливих баталій на клубному рівні. Тому й не дивно, що навіть в поєдинках за участю фаворитів не обходиться без прикрих збоїв.

Раніше інший ексгравець збірної України назвав спосіб перемоги над Бельгією.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
"Вирішальний буде другий тайм".. і на фото новини Мудрик. Натякують, що якщо Мудрика замінять в другому таймі, то ми переможемо