Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 26 червня 2024, 13:42
3909
0

Ексгравець збірної України назвав спосіб перемоги над Бельгією

Євген Левченко – про майбутній матч команди на Євро-2024

| Оновлено 26 червня 2024, 13:42
3909
0
Ексгравець збірної України назвав спосіб перемоги над Бельгією
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко поділився думкою про майбутній матч 3-го туру групи Е чемпіонату Європи 2024 між українською командою і збірною Бельгії.

«Очікую тільки перемоги, як можна по-іншому. Звичайно, ця бельгійська збірна дуже сильна, якщо не брати матч зі словаками. У них багато високоякісних футболістів, які можуть легко вирішити хід матчу. Я розумію, що для нас ця збірна не буде дуже легкою. З іншого боку, можливо, у нас буде багато шансів, щоб ми зробили улюблені контратаки з нашими швидкими нападниками. Можливо, нам гра в іншому стані допомагатиме. І я думаю, якщо ми гратимемо від оборони і вибігатимемо в контратаки, то зможемо виграти.

Тому я залишаюся оптимістом, але хотілося б, щоб ми почали грати з перших хвилин і не так, як це було зі словаками та румунами. Якщо ми зможемо перемогти, то це буде тільки в один м'яч. Але хотілося б, щоб ця збірна України показала, по-перше, результат, по-друге, футбол, який хотілося б бачити від збірної.

Я розумію, що ми будемо грати другим номером. Коли ми граємо другим номером, я бачив багато матчів, у яких ми вирішували результат матчу своїми діями на полі. Бельгія буде нас пресингувати. Нам дуже важко виходити з пресингу. Але якщо в нас є такі гравці, як Мудрик, якщо в нас буде можливість грати Циганкову, якщо Судаков гратиме більш уперед, то мені здається, що ми можемо використовувати це на свою користь», – заявив Левченко.

Поєдинок Україна – Бельгія розпочнеться о 19:00 за київським часом у середу, 26 червня.

Раніше Віктор Леоненко назвав головну слабкість збірної України на Євро-2024.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.