Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
12522
11

Максим ШАЦЬКИХ: «Проти Бельгії Шапаренко буде літати по полю»

Колишній нападник київського «Динамо» оцінив гру героїв збірної України в матчі проти Словаччини

Максим ШАЦЬКИХ: «Проти Бельгії Шапаренко буде літати по полю»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній нападник київського «Динамо» Максим Шацьких оцінив гру героїв збірної України в переможному матчі 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Словаччини (2:1).

– А що скажете про не чужого вам Шапаренка, який оформив зі Словаччиною гол + асист?

– Будь-яка результативна дія надає гравцеві впевненості у своїх силах. А з Бельгією Коля взагалі літатиме по полю. Так, перші півгодини, як і вся команда, страждала, але що було потім говорить саме за себе. Коли проходить швидкоплинний турнір, навіть такі деталі дуже сильно вирішують у плані ментальності.

– Вам, як колишньому нападнику, напевно є що сказати про перформанс Яремчука...

– Рома – чудовий нападник. Може, його профайл відрізняється від Довбика, але Яремчук володіє хорошою технікою. Усіма соцмережами завірусилося відео, як реагував Ребров на цей епізод, коли пішла тільки передача від Колі Шапаренка. Станіславович подумав, що не дійде м'яч до Яремчука, а потім емоції на обличчі змінилися. Я, чесно кажучи, теж подумав про себе так. Рома увімкнув максимальну швидкість.

– Яремчук цим голом заслужив вийти в старті на Бельгію? Напевно, у нього буде подвійна мотивація довести, що його даремно списали в «Бенфіці», «Валенсії» та «Брюгге»?

– Я впевнений, що Рома сфокусований зараз не на клубних справах, а на своїй збірній і чемпіонаті Європи. А всі ці історії з переходами вже будуть після. Підстави є у нього вийти з перших хвилин.

Оцініть матеріал
(153)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
У всех от са сывающих ржавых в бесчисленных клонах одна и та же болезнь - знают не более 14 слов, в том числе 6 ругательных. Скудный словарный запас не позволяет им писать хоть что-нибудь о футболе, но вполне позволяет оскорблять любого оппонента. Классический руський мир, который они всегда ждали и ждут - постоянно при этом придуриваясь патриотами Украины
DK1961
Главное, чтобы летающие немудрики и ползущие матвиенки/мудаковы ему играть не мешали
didora
Ну літать не треба. Треба грати у свою гру і не дати супернику грати. Взяти під контроль основних гравців: Де Брюйне і Лукаку. Зв'язати їх по руках і ногах ...
Sagittarius
Невідомо, чи буде Шапаренко взагалі грати, прийнамі з початку. Скоріш за все ми будемо грати в три ЦЗ і буде тількі одно місце біля Бражка
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил