Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
894
0

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Багато чого стоїть на кону»

Головний тренер збірної Іспанії поділився очікуваннями від матчу проти Албанії

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Багато чого стоїть на кону»
УЄФА. Луїс де ла Фуенте

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Албанії:

«Багато чого стоїть на кону – престиж, визнання, і ми хочемо продовжувати вдосконалюватися. Ми будемо налаштовуватися на цю гру, як і на всі інші, як на останню. Звичайно, у нас є план на гру для гравців, які, на нашу думку, підходять для цієї гри. Ми зосереджені лише на перемозі, тому що хочемо вигравати кожну гру.

Ми хочемо атакувати, як ми це робили в останніх двох матчах. На такий матч потрібно налаштовуватися тільки з повною концентрацією. Єдине, про що ми повинні думати – це перемога. Ми хочемо вигравати кожен матч.

Останнє, чого ми хочемо – це травми. Ми зосереджені лише на тому, щоб виставити найкращих гравців для нашого ігрового плану. Звичайно, ви можете сказати, щоб цей гравець відпочив або той відпочив, але це турнір з сімома іграми. Ми не можемо турбуватися про травми чи дискваліфікації.

В Албанії фантастичні вболівальники, і вони вже піднесли нам сюрприз. Ми знаємо, що буде дуже важко. Ми зробимо ті зміни, які вважаємо правильними. Ми повністю впевнені в наших 26 гравцях. Це не означає, що я не роблю помилок. У кожного є шанс зіграти тут на високому рівні, тому я дуже спокійний щодо цього.

Всі гравці повністю віддані справі і мають одну мету, за яку ми всі наполегливо боремося. У нашому тренувальному таборі ми тільки про це й говоримо. Я знаю, наскільки вони професійні. Немає сумнівів, що вони думають лише про збірну.

Ми знаємо, наскільки сильна Албанія, і будь-яка команда може завдати вам шкоди зі стандартних положень. Але ми також показали, наскільки ми сильні, як в атаці, так і в захисті на стандартних положеннях. Ігри можуть зводитися до дрібниць, і саме вони можуть вирішити долю матчу. Ми хочемо контролювати це, і ми не хочемо бути здивованими стандартами.

Я зберігаю спокій. Ми знаємо, що нам є куди вдосконалюватися. Ми прогресуємо і досягаємо поставлених цілей. Ми хочемо бути конкурентоспроможною командою, яка готова перемагати суперників і адаптуватися до різних ситуацій в іграх. Ми можемо грати по-різному, що дає нам можливість вибору, і ми можемо бути непередбачуваними. Ми дуже оптимістичні і сповнені впевненості».

Матч Албанія – Іспанія відбудеться 24 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не на полі. Відомо, де травмувався Мудрик, через що не зіграв з Бельгією
Футбол | 27 червня 2024, 20:54 15
Не на полі. Відомо, де травмувався Мудрик, через що не зіграв з Бельгією

Українець отримав пошкодження у тренажерному залі

Беллью розповів, чому Вайлдера не можна вважати боксером світового рівня
Бокс | 28 червня 2024, 08:55 3
Беллью розповів, чому Вайлдера не можна вважати боксером світового рівня

Тоні впевнений, що навіть його послужний список у хевівейті солідніший

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.