Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 16:38
1101
0

Тренер Чехії: «Грузія продемонструвала неймовірну якість»

Іван Гашек поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024

| Оновлено 22 червня 2024, 16:38
1101
0
Тренер Чехії: «Грузія продемонструвала неймовірну якість»
УЄФА. Іван Гашек

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Грузії:

«Ми отримали детальний аналіз стартової гри Грузії і подивилися її на власні очі. Матч був досить рівним до останньої хвилини. Грузія була небезпечною в атаці і пропустила переможний м'яч у доданий час. Вони продемонстрували чудову якість, як індивідуальну, так і командну.

Грузія – це не тільки Кварацхелія, подивіться на статистику Мікаутадзе, який забив 11 голів у своїх останніх 11 іграх. Багато французьких клубів зацікавлені в його підписанні. Ми повинні не дати їм простору. І це не ці два гравці, у них є більше топових гравців.

Основна загроза для нас – в контратаках. Грузія має швидкість та індивідуальну майстерність. Ми повинні бути обережними і не давати їм відриватися. Їхній захист також дуже надійний, і до них важко дістатися.

Я не очікую, що Грузія розкриє свій захист і буде атакувати великою кількістю гравців. В їхньому нападі є три-чотири небезпечні гравці, тому їм не потрібно ризикувати, відкриваючи свою захисну лінію.

Я ніколи не розкриваю нічого про свої наміри або про наші стартові склади, але не виключено, що може відбутися не одна зміна».

Матч Грузія – Чехія відбудеться 22 червня о 16:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.