Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2024, 02:14
9460
31

Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми Тищенка

Благодійний фонд колишнього українського футболіста бере паузу

| Оновлено 23 червня 2024, 02:14
9460
31
Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми Тищенка
Instagram. Роман Зозуля

Колишній український футболіст Роман Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми народного депутата України Миколи Тищенка:

«Ми з фондом взяли невелику паузу, бо вчора нашому розлюченню не було меж.

Як уже всім відомо, вчора на нашого друга та члена команди «Народна армія» було скоєно напад. Серед білого дня, в присутності дружини та грудної дитини. Діма з 2014-го року активно допомагав військовим і цивільним, а також особисто, зі зброєю в руках, боронив нашу країну в спецпідрозділі ГУР МО «Кракен».

Трохи про ситуацію. Прогулюючись рідним Дніпром, Дмитро побачив велику кількість кремезних чоловіків у військовій формі і балаклавах, які супроводжували нардепа миколу тищенка. Того самого слугу народа, який тримав оборону Тайланду, поки Дмитро стримував ворога на сході України. Діма зробив цій банді зауваження, що перебувати в центрі міста зі зброєю та закритими обличчями недопустимо і це лякає людей.

Конфлікт спровокувала помічниця нардепа – Андрієвська Евеліна. Але це сьогодні вона помічниця, яка має відношення до слідчої комісії ВР по неефективному використанні державних коштів. А ще вчора ця мила особа була «внє палітікі» і каталась на концерти свого кумира григорія лєпса в окупований Крим. Саме того лєпса, який відкрито підримує путіна, окупацію наших територій і війну проти України. Після абсолютно безпідставної істерики вищезгаданої особи, втрутились істоти в масках. Декого з них ми уже впізнали – це цубер костянтин андрійович 1984 р. н. та ручний співробітник поліції – богдан.

Наразі шукаємо інформацію про інших тітушок. Тому прошу, якщо вам відомо хто ще ховається за масками – поділитися з нами і допомогти упізнати усіх тварин причетних до цього ганебного вчинку!

Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок».

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ярмоленко в резерві і дебютанти. Заявка збірної України на Лігу націй
Футбол | 30 вересня 2024, 16:54 107
Ярмоленко в резерві і дебютанти. Заявка збірної України на Лігу націй

Низка досвідчених гравців пропустять матчі збірної України

У Куртуа – проблеми. У Реалі знову згадають про Луніна?
Футбол | 30 вересня 2024, 01:10 4
У Куртуа – проблеми. У Реалі знову згадають про Луніна?

У бельгійського голкіпера виникли питання щодо здоров'я

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Camoranesi
Бичара депутат напевно вже закордоном
BUCH
Спорт юа... я не розумію, чому тварин , які підтримують колю Катлету ще жодного не забанили, брешу - одного???!!! А той хто підтримує Катлету - прошу в Київ...
Xvalenok03
Что значит фонд берет паузу? 
Лига
Эту селиконовую котлету петушиную давно пора на бутылку, вообще уже о_хуел петушок 
mini.f
Я смотрю, что у почти у каждого народного депутата чуть-ли не своя мини-армия  сколотилась.... Чего-то боятся ушлепки... А чего? Мы то знаем, да и они догадываются, что ждет некоторых в скором времени. Потому и звереют. Чтобы там не было, но так обходиться с человеком на ровном месте, это называется беспредел. А кто-то слушал комментарии этой котлеты и его эскортницы? Это вообще что-то...  Для кого война со всеми ее ужасами, а для таких депутатов - это время для выбивания денег на безбедную жизнь  после войны, и не обязательно в Украине. У 99% депутатов - двойное или тройное гражданство. Как-то мне знакомый погранец рассказывал, что в базе данных есть один депутат ВС Украины, который пересекал границу Украины за последние 3 года по четырем (!!!) паспортам - Греции, Израиля, Венгрии и Венесуэлы (?)...... 
serhiy
Щоб ви здохли ,малороси !!!
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks8-48
А тут хтось ганьбив Мудрика,що у його коханої російський паспорт. Пошукайте краще серед депутатів російський послід- там багато чого цікавого можна знайти від рядового до верхівки.
serhiy
Недорозвинуйтий отсосіті- колаборант який ховається в підвалах Купянська від ЗСУ! Звиздуй воювати ,тупе бидло-може застрелять в першому бою-таких як ти бомжів не жалко.  Сміття ахметівське, гниле як і його клуб і його вболівальники !!! 
serhiy
Прочитати коментарі-безперечно винен колишній воїн,а не депутат з тітушками. Де вас малоросів стільки набралося?
Сseresznye
Бывший украинский футболист Роман Зозуля в свои 34 года может смело стать настоящим бойцом 3-й ОШбр.  
  А то комбаты жалуются, что их пополнение в 45+ не может штурмовать посадки,  да и отступать  нормально не могут.   Потому что рассыпаются при беге...  Сразу.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Звісно, ветеран заслуговує на повагу. Але правий ти чи ні, не варто лізти на рожон, коли у візочку мала дитина. 
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил