Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 12:17
1309
5

Максим ФЕЩУК: «Гра збірної України була не ідеальною»

Колишній український футболіст прокоментував перемогу України над Словаччиною

| Оновлено 22 червня 2024, 12:17
1309
5
Максим ФЕЩУК: «Гра збірної України була не ідеальною»
dynamo.kiev.ua. Максим Фещук

Колишній український футболіст Максим Фещук прокоментував перемогу збірної України над національною командою Словаччини (2:1) у матчі 2-го туру групового етапу Євро-2024.

– Переможців не судять. Вітаю нашу державу, збірну з перемогою. Але гра далеко не ідеальна. Є куди прагнути. Чесно кажучи, ще є дуже великий потенціал, є, над чим попрацювати. Для тренера та хлопців дуже класно, коли буде відбуватися розбір власної гри, враховуючи переможний результат. А розбрати є що. Є дуже багато, над чим працювати, що поправляти.

– Які з факторів, які треба поправляти, ви б виокремили?

– Коли я попередній раз говорив з вами, то вказував на відсутність Бражка. Сьогодні він був у стартовому складі. Прогнозував зміну у воротах. Як на мене, все одно не вистачало Циганкова.

Є, що поправляти, командні дії. Непереконливо виглядає збірна, хоча очікував і прогнозував, що вони сьогодні переможуть. Побачив перший тайм – були сумніви, справді трохи засумнівався. Але чекав швидкий гол у другому таймі, він відбувся. Майстерно забив Шапаренко. Зінченко віддав майстерно під себе йому. Дуже класний вийшов гол, другий гол теж вийшов класним. Але сама гра – треба її ще поправляти, щоб сподіватися на позитивний результат з бельгійцями.

– Кого Ви б назвали гравцем матчу?

– Вважаю, Трубін зіграв справді якісно у воротах, але він робив свою роботу. Були зручні моменти для нього, коли він парирував удари, але це його козирі – вибір позиції. Все ж Шапаренко – гол та гольовий пас – можна казати, що він був героєм матчу за результативними діями. Але очікую від Шапаренка більше креативу, мобільності – мені того не вистачає в його виконанні.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Перець
Та всім пох вже ,рахунок на табло
Нехай щастить
Як там у нього тренерські успіхи в команді Нефутболіст? Чи це я його з кимось іншим переплутав?