Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 02:15
3310
0

Нідерланди – Франція. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Поєдинок обіцяє бути напруженим і малорезультативним, але голи точно будуть

| Оновлено 22 червня 2024, 02:15
3310
0
Нідерланди – Франція. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

У п'ятницю, 21 червня, відбудеться матч 2-го туру чемпіонату Європи 2024 у групі D між збірними Нідерландів і Франції. Поєдинок відбудеться в Лейпцигу на «Ред Булл Арені». Початок - о 22:00 за київським часом.

Нідерланди

Збірна Нідерландів у стартовому матчі на Євро-2024 вміло підтвердила свій статус фаворита не тільки протистояння з командою Польщі, а й усього турніру.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Нагадаємо, гравці Кадри першими досягли успіху, вразивши ворота «помаранчевих» зусиллями Букси на 16-й хвилині. Однак уже через 13 хвилин паритет відновив Гакпо. А переможний гол зусиллями Вегхорста нідерландці забили на 83-й хвилині.

У перемозі Нідерландів над Польщею вразив не лише сам факт вольової перемоги «помаранчевих», а той запас, з яким три очки нею було набрано. Відчувалося, що нідерландці думають про більше, тобто - перебувають десь за межами групи. Тим часом, у команди Рональда Кумана ще не вирішене завдання виходу в плей-оф із групи. Для досягнення цієї мети «помаранчевим» кров з носу треба перемагати французів.

Франція

Команда Франції в першому матчі групової стадії Євро-2024 здобула перемогу над Австрією - 1:0.

Три очки підопічні Дідьє Дешама взяли не завдяки своїм діям, а багато в чому всупереч їм. Так, французи перегравали австрійців, зумівши домогтися переваги за всіма основними ігровими показниками. Наприклад, коефіцієнт xG (очікувані голи) склав у австрійців 0,59, а французи завершили матч із показником 2,09. Однак гравці французької збірної провели далеко не ідеальний матч. Імовірно, якби на місці збірної Австрії була інша, класніша команда, то у Франції точно були б далеко не ймовірні, а реальні проблеми.

Виправляти помилки гри з австрійцями гравцям збірної Франції належить у поєдинку з Нідерландами. На жаль, підопічним Дешама в майбутньому поєдинку не допоможе нападник Кіліан Мбаппе. А з ним і без нього французька команда - це дві великі різниці. Наскільки ці версії різняться, і може показати матч із нідерландцями.

Статистика зустрічей

Збірні Нідерландів та Франції провели між собою на різних рівнях 30 матчів.

На рахунку «помаранчевих» 11 перемог, французи виграли 15 поєдинків, ще 4 матчі завершилися внічию. Різниця м'ячів 57-53 на користь нідерландської збірної.

Прогноз на протистояння

Сили команд, за великим рахунком, рівні. Ймовірно, у матчі ініціатива переходитиме від однієї збірної до іншої. Яка з них зможе в такі сплески домогтися успіху, та й буде ближчою до підсумкової перемоги. Утім, щось підказує, що суперники просто обміняються голами і розійдуться миром, тобто – зіграють внічию.

Орієнтовні склади:

Нідерланди: Вербрюгген – Думфріс, Де Врей, ван Дейк, Аке, Схаутен, Рейндерс, Верман, Мален, Гакпо, Депай.

Франція: Меньян – Кунде, Упамекано, Саліба, Ернандес, Грізманн, Рабьо, Канте, Тюрам, Дембеле, Коло Муані.

21 червня, п'ятниця

Нідерланди – Франція
Лейпциг. «Ред Булл Арена». 22:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
НІДЕРЛАНДИ – ФРАНЦІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.