Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 06:29
812
0

ДЕШАМ: «На жаль, нам не вдалося відправити м'яч у сітку»

Головний тренер збірної Франції прокоментував матч проти Нідерландів

| Оновлено 22 червня 2024, 06:29
812
0
ДЕШАМ: «На жаль, нам не вдалося відправити м'яч у сітку»
УЄФА. Дідьє Дешам

Увечері 21 червня внічию завершився матч 2-го туру групи D на Євро-2024 між збірними Нідерландів та Франції (0:0).

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам:

«На жаль, нам не вдалося відправити м'яч у сітку. Гра була високого ступеня інтенсивності, і я був задоволений тим, що мої хлопці застосували свої колишні навички, хоч і залишилися розчаровані недостатньою ефективністю перед воротами.

Я б більше занепокоївся, якби моментів ми не створювали. Здавалося, що Антуан Грізман зіграв краще, ніж у першому матчі, але, можливо, він трохи відставав від ігрового ритму в технічному плані, що для мене незвично щодо нього. Сьогодні він займав позицію ближче до воріт, бо в нас було ще три півзахисники.

До великих звершень ми готуємося заздалегідь. Витягти можна багато позитивних моментів, до того ж потрібно враховувати рівень суперників, а обидва вони сильні (збірні Австрії та Нідерландів). Але очевидно, що для перемог потрібні голи. Ми займемося цим і сподіватимемося покращити ситуацію до наступної гри, щоб досягти своєї мети та вийти в наступний етап».

Нападник збірної Франції Олів'є Жиру:

«Думаю, ми у грі домінували у тому сенсі, що створили більше моментів. Дещо засмучені, бо хотіли взяти три очки. Але, зрештою, нічия – це не так уже й погано. Наша доля залишається у наших руках.

Нам треба бути більш безжальним у штрафному майданчику – саме тут добиваються перемог. Нам трохи не пощастило, але й ефективності трохи забракло, а воротар суперників грав добре. З іншого боку, своєю грою ми задоволені. Найголовніше, моменти створювати.

Майк Меньян дуже чудово зіграв проти Фрімпонга на першій хвилині. Чудовий був сейв. В обороні ми були сильні, а перед чужим штрафним могли б бути й краще, але саме там найважче».

Вінгер збірної Франції Кінгслі Коман:

«Хороший вийшов матч – ми створили багато моментів. На жаль, реалізувати їх нам не вдалося, але задоволені нічиєю з рахунком 0:0. Якийсь тиск на нас чинити вдалося, але не думаю, що вийшло занадто сильно потурбувати.

Що вдасться витягти з перших двох турів? Ми сильні, не пропустили жодного гола у двох стартових іграх, і нам потрібно продовжувати в тому ж дусі. Коли відчуємо, що ефективність набирає потрібного ритму, стане ще краще».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.