Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2024, 12:17
609
0

Тренер Сербії: «Це був дуже хороший матч»

Драган Стойкович прокоментував поразку від Англії

| Оновлено 17 червня 2024, 12:17
609
0
Тренер Сербії: «Це був дуже хороший матч»
УЄФА. Драган Стойкович

Головний тренер збірної Сербії Драган Стойкович прокоментував поразку від національної команди Англії (0:1) у матчі 1-го туру групового етапу Євро-2024:

«Це був дуже хороший матч, висока якість з боку обох команд. Англія – дуже хороша, сильна команда, але ми грали дуже сміливо, в той стиль футболу, в який ми прагнули грати. Завдяки змінам нам вдалося досягти того, чого ми хотіли – контролювати м'яч і змусити Англію захищатися. Я пишаюся тим, що ми зробили. Ми не заслуговували на поразку, але ми будемо рухатися далі.

Звичайно, я незадоволений результатом, але що є, те є, і у нас є достатньо часу, щоб відпочити і відновитися. Ми зробимо все можливе проти Словенії – ми повинні перемогти. Я вітаю всіх гравців, немає ніяких розчарувань, окрім результату. Я не люблю програвати, але це частина роботи.

Ми стали кращими з часів чемпіонату світу 2022 року. Всі гравці в хорошій формі, немає проблем з відбором, як у Катарі, всі дуже мотивовані, і ми всі намагаємося викластися на повну для команди. Все зосереджено на командному дусі, і сьогодні всі гравці намагалися забити гол з усіх сил. Ситуація хороша, всі готові грати, а далі справа за мною. У Катарі це була катастрофа – сім чи вісім гравців вибули, і було дуже важко зібрати команду».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.