Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2024, 13:56
4003
6

РЕБРОВ: «Помилки завжди є, для цього ми й проводимо такі матчі»

Наставник збірної України підбив підсумки поєдинку проти Молдови

| Оновлено 12 червня 2024, 13:56
4003
6
РЕБРОВ: «Помилки завжди є, для цього ми й проводимо такі матчі»
УАФ

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров підбив підсумками товариського матчу з командою Молдови, який завершився перемогою синьо-жовтих (4:0).

– Чи задоволені ви грою своєї команди? Чи є якісь помилки, які в майбутньому треба ліквідувати?

– Помилки є завжди, ми для цього й проводимо такі матчі. Немає різниці – перемогли ми чи програли, дуже важливо проаналізувати гру. Я впевнений, що цей рахунок дозволить збірній спокійно готуватися до Євро.

Це була остання гра перед фінальним турніром. Наші гравці розуміли, що потрібно дати темп. Молдова не була слабкою сьогодні, намагалася показати себе якнайкраще. Але ми домінували в першому таймі, швидкий гол додав нам упевненості.

– Чи ця гра допомогла вам підготуватися до Євро-2024?

– Це важлива гра для нас. Розумію, що футболісти збірної Молдови проводили останній матч перед відпусткою. Ми задоволені тим, що зіграли проти першого складу суперника, отримали можливість підготуватися. Ми дуже раді зіграти в Молдові. Звісно, усі матчі які ми провели, допомогли нам підготуватися.

– Який стан Віталія Миколенка?

– Мені сказали, що йому вже зробили МРТ. Наскільки я розумію, усе не так страшно. Будемо сподіватися, а завтра зроблять ще одне обстеження. Я трішки заспокоївся, бо мені сказали, що немає нічого страшного.

– Ви вибирали суперника по спарингу, звертаючи увагу на те, що Молдова за стилем гри може бути схожою на Румунію?

– Коли ми обирали ці зустрічі, то шукали суперників. Ми вдячні, що Молдова погодилася зіграти. Ми абсолютно так не рахували. Молдова – незалежна країна, не треба порівнювати її з Румунією.

– Чи ваша команда готова до матчу з Румунією? Ми побачили останні три гри, які завершилися з різним результатом…

– Я задоволений, що ми провели три спаринги, подивимося, як почувається Миколенко. Гравці за рахунок матчів набирають оптимальну форму. У нас ще є тиждень тренувального процесу, будемо готуватися.

– Яким результатом на чемпіонаті Європи ви будете задоволені?

– Щось прогнозувати повинні вболівальники, а ми маємо концентруватися на кожному матчі. Зараз будемо готуватися до серйозної гри з Румунією.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mykola_nik
Навіщо в склад завжди всовувати Зубкова... Без нього збірна - сильніша
antt
Минулого разу тренер сказав що товаристькі матчі є для помилок. Напевне було дуже багато, тому цього разу виразився трохи ближче до того що мав на увазі. Чи мається на увазі коли говорять про помилки в товарняках. Вони там можуть бути, вони проводяться для їх виявлення  і запобігання в грі команди, і вони не мають особливих негативних наслідків
Первый Среди Равных
Головна помилка збірної - це ти.