Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 червня 2024, 17:45
14354
4

Італійський гранд хотів підписати Луніна, але відмовився. Відома причина

Інтер цікавився Андрієм, але їх налякала інформація про продовження контракту з Реалом

| Оновлено 09 червня 2024, 17:45
14354
4
Італійський гранд хотів підписати Луніна, але відмовився. Відома причина
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Чемпіон Італії у сезоні 2023/24 та 20-разовий володар трофею Серії А міланський «Інтер» був зацікавлений у підписанні 25-річного українського голкіпера Андрія Луніна з мадридського «Реала».

Однак у результаті керівництво клубу відмовилося від цієї ідеї. Як повідомляє Calciomercato.com з посиланням на Il Giorno, «нерадзуррі» злякала інформація про те, що Лунін нібито близький до продовження контракту з «вершковими» до літа 2029 року.

Але Андрій все ще не підписав нову угоду з королівським клубом, а чинна розрахована до кінця наступного сезону.

«Інтер» все ж таки розраховує знайти заміну 35-річному Яну Зоммеру. Зараз італійський гранд розглядає 3 кандидатури: Бенто Крепскі з «Атлетіко Паранаенсе», Жозепа Мартінеса з «Дженоа» та Мадуку Окойє з «Удінезе».

Цікаво, що минулого літнього трансферного вікна «Інтер» також був близьким до того, щоб підписати українського воротаря. Однак тоді це був не Лунін, а Анатолій Трубін. У підсумку Трубін залишив «Шахтар» і перебрався до «Бенфіки», а не до Італії.

Раніше повідомлялося, що Андрій Лунін зацікавив англійську «Астон Віллу».

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Falko
От, люблю я такі плітки: налякала, відлякала, не продовжив, продовжив, не продовжив, але збирається - а от ми тепер не купимо, бо злякалися.
Для таких справ є агент. Якщо Інтер справді цікавиться, він телефонує Мендешу, і той їм усе що треба пояснює. Напр., ще не підписав. Є такі плани, але ж ще ні. Як вам треба, то скажіть. Якщо нас ваші слова зацікавлять, можемо і не продовжуватись. Ну і в тому дусі. І ніхто нікого не відлякує і нічого не боїться. Крім журналістів, які заробляють перегляди на "сенсації".
Flying Cat
Що за дурня! Всім прекрасно відомо, що вони відмовились, бо Андрій одного разу з'їв піцу з ананасами. Це неабияк розлютило італійців. Ось реальна причина відмови від трансферу. 
SHN
Просто Лунин для них слишком молод.
В Интере вратари 30+ лучше всего играют
Владислав Рейский
Оба варианта с нашими вполне классные для них, не чего было жаться сильно по $, если игроки заиграли бы, то продать можно потом с нормальным наваром