Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 червня 2024, 12:14
1842
0

Сергій ДАНИЛІВ: «Двох наших боксерок в Таїланді засудили»

Головний тренер збірної пояснив, чому українські боксерки залишилися без ліцензій

| Оновлено 06 червня 2024, 12:14
1842
0
Сергій ДАНИЛІВ: «Двох наших боксерок в Таїланді засудили»
ФБУ. Сергій Данилів

Головний тренер жіночої збірної України з боксу Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua розповів чому його підопічні повернулися без олімпійських ліцензій зі світового відбірного турніру в Таїланді:

– Розраховував, що 1-2 перепустки до олімпійського Парижа здобудемо, тим паче все, що планували в підготовчий період – виконали, й дівчата перебували в доброму функціональному стані. Звичайно, можна нарікати на упередженість рефері, які «засудили» Анастасію Ковальчук та Анну Охрей, котрі, як на мене, свої бої виграли, але загалом в Бангкоку простежувалась тенденція, що ми в техніко-тактичних навиках відстаємо.

Це можна пояснити недостатнім міжнародним досвідом. За ті 2 роки, що я очолюю збірну, вона взяла участь лише в 4 турнірах за кордоном. Цього явно замало.

По-друге, ще 4 роки тому треба було зосередитися на зміні поколінь в збірній. Це неприємний процес, проте цього зроблено не було. Шкода, бо сьогодні ми могли мати амбітну збірну, укомплектовану молодими, перспективними боксерками. Було втрачено дорогоцінний час для перебудови, що й призвело до нашої відсутності в липні на олімпійському рингу в Парижі.

В Бангкоку на відбірному турнірі український бокс представляли: Тетяна Коб (50 кг), Анастасія Ковальчук (54), Анастасія Молочко (57), Анна Охрей (60), Анастасія Черноколенко (66), Кароліна Махно (75).

Раніше головний тренер збірної України Дмитро Сосновський підбив підсумки турніру в Таїланді.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.