Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 червня 2024, 03:28
800
0

ІВАЩЕНКО: «Нас списували на початку сезону, але ми показали характер»

Наставник «Оболоні» – про матч проти «Лівого Берега»

| Оновлено 03 червня 2024, 03:28
800
0
ІВАЩЕНКО: «Нас списували на початку сезону, але ми показали характер»
ФК Оболонь. Валерій Іващенко

Головний тренер київської «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував результат матчу з «Лівим Берегом».«Пивовари» у столичному дербі розписали мирову (1:1) та зберегли прописку в еліті.

– Схоже, ми вже не можемо, аби не створювати собі проблеми. До перерви диктували умови, мали кілька нагод відзначитися, але знову наступали на ті ж граблі, промахуючись з близької відстані.

Хочу привітати усіх вболівальників, які терпіли цей важкий сезон. Зберегти прописку в Прем’єр-лізі – це дуже великий крок для нашої команди. Вони відчули цей ритм. І навіть такі матчі – Голлівуд відпочиває. Постійно якісь емоції, перипетії. У нас кожна гра так виходила. Головне – це кінцевий результат і хлопці його здобули, тому я висловив подяку усім, хто пройшов цей шлях і зберегли прописку. Треба трохи відпочити і думати, як готувати команду до наступного чемпіонату.

Висловлюю подяку керівництву за їхню працю, допомогу, за віру в нас і ми всі разом здобули те, до чого прагнули.

– І «пивовари» ледь не були покарані за таке розтринькуання, коли на початку другого тайму залишилися в меншості, а невдовзі й пропустили.

– Найприкріше, що господарі вийшли вперед дуже легко, скориставшись при розіграші стандартного положення індивідуальною помилкою нашого гравця.

– Якщо відверто, після цього не з’явилися сумніви, що все закінчиться для «Оболоні» щасливо?

– Та ні, у вирі боротьби якось було не до роздумів. Паніки не було. Головне було тактично правильно перешикуватися, все ж, діяли в меншості. Тому перейшли на 5-3-1 з розрахунком, що заточений на атаку Ігор Краснопір, який вийшов на заміну, хоча б один гольовий момент створить. Так і сталося: Краснопір опинився в потрібному місці й вирівняв становище.

– Тепер уже «Лівому берегу» нічого не залишалося, як великими силами йти вперед.

– Під завісу матчу було нелегко, але вистояли. Головне завдання виконали, залишившись в елітному дивізіоні. До 25 червня хлопці відпочиватимуть, до їхнього повернення з керівництвом вирішимо, де будемо готуватися до нового сезону.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.