Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 червня 2024, 00:45
6828
46

Правий берег крутіший. Оболонь виграла битву за життя в УПЛ у Лівого берега

Команда Іващенка догравала в меншості майже тайм, але врятувала хоча б комфортну нічию

| Оновлено 03 червня 2024, 00:45
6828
46
Правий берег крутіший. Оболонь виграла битву за життя в УПЛ у Лівого берега
УПЛ

Основна частина сезону української Прем’єр-ліги вже давно залишилась позаду, проте ще тривав дуже відповідальний для залучених команд етап цьогорічної кампанії — перехідні матчі. Тонка смуга, яка відділяє колективи «елітного» дивізіону від того, аби опинитись у Першій лізі, і навпаки, дозволяє командам із другого за силою турніру країни хоч помріяти про місце під сонцем.

Посеред тижня відбувались перші частини дуелей, і в одній із них ми так і не побачили очікуваного вогню, що, зазвичай, приховується під афішою із словом «дербі» в заголовку. «Оболонь» на правому березі Дніпра обіграла «Лівий берег» на власному полі з мінімальним рахунком у доволі прагматичному протистоянні, після чого мала перетнути один із численних мостів столиці, аби опинитись на стадіоні, який чи не найчастіше в цьому чемпіонаті приймав матчі УПЛ. Звичайно, господарі поля тепер готували «пивоварам» відповідний негостинний прийом.

Однак у підсумку ми отримали перший тайм, який став логічним продовженням доволі прісних двох своїх попередників посеред тижня. Мінімум небезпеки, хоча гості цього разу вирішили, що кількість має перейти в якість, а тому били з будь-якої дистанції та за будь-якої нагоди. І дійсно, цифри у табличці перед перервою ми побачили на користь «Оболоні» дуже переконливі.

Проте те, що відбувалось на полі, не відповідало статистичним показникам жодним чином. Знову рівний футбол. На відміну від другого тайму, де вже почалась футбольна гойдалка. Добряче розхитав її, до речі, саме гравець команди Іващенка, Олександр Осман, коли на другу жовту зіграв високо піднятою ногою на власній половині проти Сухоручка. Після цього з’ясувалось, що в меншості грати в стикових матчах – не те саме, що в УПЛ.

Гості не впорались уже з першим розбиранням суперників під час стандарту у вигляді кутового з лівого флангу, і на дальній стійці ніхто не завадив пробити головою Сіднею. Проблема для «Лівого берега» полягала в тому, що для того, щоб хоч подібний на цей момент з’явився в господарів поля після цього, треба було дочекатись аж до останніх хвилин протистояння.

Основного часу, якщо бути більш точним, бо на 65 хвилині «Оболонь» забила у відповідь зусиллями Краснопіра, який успішно зіграв на добиванні відскоку від заблокованого чергового дальнього удару від Черненка. А потім відбулось те, що зазвичай буває з командами нижчого дивізіону – не вистачило сил змінити хід протистояння на власну користь знову. Тож «пивовари» таки зачепились за збереження місця в УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. Перехідний поєдинок.

«Лівий берег» – «Оболонь» - 1:1 (перший матч – 0:1)

Голи: Сідней, 54 – Краснопір, 65

Попередження: Самар, 81, Сухоручко, 86 – Осман, 35, Запорожець, 88, Нагієв, 90+4, Рибка, 90+5

Вилучення: Осман, 51 (друге попередження)

«Лівий берег»: Механів – Сідней, Самар, Слотюк, Астахов (Синиця, 46) – Мисик (М. Когут, 58), Дедух, Співаков (Якимів, 84), Соколов – Петренко (Сухоручко, 46), Литовченко (Войцеховський, 68).

«Оболонь»: Рибка – Осман, Дубко, Карась, Чернов (Запорожець, 70) – Мороз, Черненко – Груша (Нагієв, 64), Мединський – Тарануха (Краснопір, 55), Суханов.

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.).

Стадіон: «Лівий берег» (Київ).

Удари (у площину): 7 (2) – 17 (6)
Кутові: 3 – 4
Офсайди: 1 – 1.

ЛІВИЙ БЕРЕГ - ОБОЛОНЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 27°C

Події матчу

65’
ГОЛ ! М'яч забив Ігор Краснопір (Оболонь).
54’
ГОЛ ! М'яч забив Сіднней (Лівий берег).
51’
Oleksandr Osman (Оболонь) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 46
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Чёрный
Пивовары молодцы но нужно усиливать состав 
Falko
Хороша назва, з подвійним значенням. Таке враження, що Спорти звільнили хлопчика-дівчинку-обох, що вигадували ідіотські титулки, які він-вона-воно вважа{в; ла; ло} клікабельними. І змусило придумувати заголовки журналістів власноруч. Загальна якість дещо виросла.
По грі так виглядає, що Оболонь - це команда майже того самого рівня, що і 3 місце пердива. Влітку треба щось робити, інакше вилетять.
ALKOSruLKA
у ЛБ є потенціл. Просто Карпати і інгулець занадто потужні монстри на рівні 1 ліги. В наступному сезоні поборються за вихід напряму.
Ostap Sweet Cherry
С такими "стыками" Верес и Оболонь никогда не выпадут) 
FunnyCat_____
 Отлично, две команды будут Киев в УПЛ представлять, ждем Левый Берег в следующем сезоне 
Falko
А і ще, статуточнення. Османа вилучили не на 35', а на 51', на 35 було перше попередження.
BekXan
Лівий берег цікава команда  з майбутнім.Гарний і головне свій стадіон.Трохи збалансувати і поборотися за пряму в УПЛ.
ZANREGENT1993
А удаление Османа на УПЛ распостраняется?
romanchik.8409
Не зря Иващенко бороду покрасил 😉🤭
adidas777
Не знущайся над українською мовою, тренере. Сука ганьба гробана!
Лига
С такой игрой работникам пивзавода не место в  упл, ну и левый берег пока ещё сырой, в большинстве не смог обыграть пивзавод, ну может теперь пивзавод усилился , и не только в кубке будет унижать дырявое динамо ,а и в чемпионате 
FunnyCat_____
кубки чемпионов? скажите кто то Феде что кубок Конча-Заспы это немного не тот кубок Чемпионов что он думает
serhiy
Новина про інші команди ,але попущені по життю бамбасята не можуть не показати яке воно бидло і тут . Гнилі біженці . 
OtsoCity
Хвойди суркисів, лайно суркисів (динамо) завжди без трофеїв! Ну якщо є бажання, побути поряд з довгоочікуваними трофеями🏆🥇
🏆 Кубки чемпіонів – у ЦУМі! 🤩
Запрошуємо зробити фото з трофеями «Шахтаря»! 🏆
🧡 До 5 червня включно завітайте в магазин PUMA в київському ЦУМі (з 10:00 до 21:00), щоб побачити чемпіонський кубок УПЛ та Кубок України 🇺🇦 і зробити фото на згадку 📸
OtsoCity
Хвойди суркисів, завжди по вуха в лайні та без трофеїв, вчора ще Боруссія програла, за яку вони вболівали щури смердючі 
Sashko57
Самый крутой балакин. Как можно назначать судью из киева, когда играют киевские команды. После гола оболони, все свистки в пользу оболони. Когда закончится этот судейский цирк. Сами губим свой футбол. Пан Шевченко подумайте над судейством вместе со своей судейской помощницей.  
serhiy
Ви недо люди-малороси бамбасячі йдіть щось під статтю про Гая напишіть ,а не срайте де вас не просять - пристовунці бамбаські ! Там чогось всі крім АКаульки в рот води набрали- напевно митодички вам не виписав вас обісраний татарин.
Фанькин кот
Это хорошо. Авось пивзавод в УПЛ ещё пригодится - будет кому дынамку суркисову унижать. Да и Верес тоже.