Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 червня 2024, 16:00
2628
2

Лівий берег – Оболонь. Прогноз і анонс на матч плей-оф чемпіонату України

Дві команди з Київщини визначать, хто наступного сезону гратиме в УПЛ

| Оновлено 02 червня 2024, 16:00
2628
2
Лівий берег – Оболонь. Прогноз і анонс на матч плей-оф чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 2 червня, відбудеться матч-відповідь раунду плей-оф за право виступати в наступному розіграші Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть київські «Лівий берег» та «Оболонь». Гра пройде в Київській області на полі стадіону «Лівий берег», початок – о 16:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Лівий берег

«Лівий берег» посів у розіграші Першої ліги третє місце і для потрапляння в УПЛ мав ще обіграти одного суперника з Прем'єр-ліги. Цим суперником виявилася київська «Оболонь», проте перша гра явно не наблизила «Лівий берег» до мети, оскільки «пивовари» завдяки голу Тараса Мороза виявилися сильнішими, перемігши 1:0.

Проте команда з Першої ліги трагедії з цього не робить, а налаштована взяти реванш в матчі-відповіді. Тренер команди Віталій Первак спершу відразу після матчу сказав, що його команда програла заслужено, особливо розкритикувавши опорну зону, де грали Дедух і Співаков, але потім заявив, що першу гру його підопічні могли б і виграти.

«Поступилися, проте трагедії з цього не робимо. Прикро тільки, що коли б реалізували два свої моменти при розіграші стандартного положення в першому таймі, то все могло закінчитися на нашу користь. Але досвідчений голкіпер господарів Олександр Рибка був на висоті.

Після перерви вже «пивовари» почали брати гору в єдиноборствах в середній зоні й перехопили ініціативу. На відміну від нас, вони скористалися одним зі своїх моментів при розіграші стандарту.

Але попереду ще повторний поєдинок на нашому стадіоні й будемо намагатися взяти реванш».

Отримав пошкодження Іван Когут, якого вже на десятій хвилині матчу замінив Владислав Войцеховський, невідомо, чи встигне він відновитися до недільного матчу.

Оболонь

«Оболонь» виграла першу гру і має перевагу перед матчем-відповіддю, але не все так однозначно. В команди непроста кадрова ситуація. Ще перед першим матчем не могли допомогти травмовані Приймак, Лук'янчук, Федорівський та Прокопчук. Після нього в лазарет потрапили ще і Грисьо та Косовський, тому Валерій Іващенко, тренер киян, заявив, що гратимуть дублери, хоча навряд чи тренер мав на увазі справді представників команди U19.

Кінцівка чемпіонату, всі бачать, що така відповідальність, дуже важливі ці останні ігри. Хлопці десь переживають, десь намагаються спростити гру, хоча кажемо десь покласти м’яч – коли кладемо м’яч вниз, є моменти. Але цей тиск, який тисне на них, трохи є. Сьогодні результатом задоволений, але це нічого ще не каже. У нас ще другий крок, і там треба викладатися на всі, можна сказати, 200 відсотків, – сказав Іващенко.

В «Оболоні» є проблема і з нападом, який забиває небагато (головна ставка робиться на дальні удари, які виходять надзвичайно ефектними і нерідко результативними, але цього мало), і з захистом, де травмований ключовий гравець Владислав Приймак.

Цікаво, що, швидше за все, форвард Ростислав Тарануха покине «пивоварів» і перейде в «Колос». Ще один форвард, Ігор Краснопір, викликаний в олімпійську збірну, але він відправиться в команду Ротаня пізніше, адже спеціально залишився в розташуванні клубу, щоб допомогти команді в матчі з «Лівим берегом».

Статистика зустрічей

Перша гра між командами виявилася єдиною в списку офіційних матчів, які між собою зіграли «Лівий берег» та «Оболонь».

Орієнтовні склади

«Лівий берег»: Механів – Сідней, Слотюк, Самар, Співаков, Дедух, Войцеховський, М. Когут , Синиця, Сухоручко, Астахов

«Оболонь»: Рибка – Осман, Дубко, Карась, Вовкун, Мединський, Мороз, Черненко, Груша, Суханов, Краснопір

Прогноз на протистояння

В грі повинно бути ще більше боротьби і емоцій, ніж в першому матчі, тому припустимо, що голів буде забито багато, але переможця не буде виявлено і «Оболонь» залишиться в УПЛ за рахунок перемоги в першій грі.

2 червня, неділя

«Лівий берег» – «Оболонь»
Київська область. Стадіон «Лівий берег». 16:00
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
ЛІВИЙ БЕРЕГ – ОБОЛОНЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ostap Sweet Cherry
Вся Украина за Оболонь,  что  бы было кому тормозить Динамо в кубке Украины.