Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 29 травня 2024, 14:47
507
0

Хосе Луїс МЕНДІЛІБАР: «Ми маємо бути спокійними»

Головний тренер «Олімпіакоса» поділився очікуваннями від фінального матчу проти «Фіорентини»

| Оновлено 29 травня 2024, 14:47
507
0
Хосе Луїс МЕНДІЛІБАР: «Ми маємо бути спокійними»
УЄФА. Хосе Луїс Менділібар

Головний тренер грецького «Олімпіакоса» Хосе Луїс Менділібар поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги конференцій 2023/24 проти італійської «Фіорентини»:

«Наш шлях до цього фіналу дуже схожий на той, який я пережив минулого року з «Севільєю», про який всі знають. Однак контекст і команди різні, тому не може бути жодних порівнянь.

Ми повинні бути спокійними. Було б неправильно щось змінювати в нашій рутині. Це фінал, і ми повинні підійти до нього так само, як і до матчів, які привели нас сюди. Я бачу хвилювання і мотивацію моїх гравців, вони дуже хочуть грати. Вони вірять у себе, вони віддаються на тренуваннях і всі вони хочуть грати в цю гру.

Моє послання вболівальникам – підтримуйте нас, і вони будуть щасливі. Я обіцяю їм, що ми будемо добре змагатися і викладатись на повну, незалежно від результату.

Я очікую, що «Фіорентина» підійде до цього фіналу так само, як вона грала досі. Це атакувальна, смілива команда, і ці характеристики не зміняться. Я очікую, що їхній тренер скаже їм, що цього разу вони повинні викластися по максимуму у фіналі.

Я спокійний. У нас всі гравці готові і доступні. Логічно, що я почну нервувати в якийсь момент завтра перед початком матчу».

Матч «Олімпіакос» – «Фіорентина» відбудеться 29 травня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.