Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2024, 00:53
2488
0

«Диму без вогню не буває». Дулуб прокоментував можливу відставку з ЛНЗ

Фахівець виїхав у відпустку

| Оновлено 29 травня 2024, 00:53
2488
0
«Диму без вогню не буває». Дулуб прокоментував можливу відставку з ЛНЗ
ЛНЗ Черкаси. Олег Дулуб

Черкаський ЛНЗ, який дебютував у сезоні-2023/24 у Прем’єр-лізі, фінішував на сьомому місці. Для молодого колективу, який починав чемпіонат з Олександром Ковпаком, на зміну якому на один тур прийшов Юрій Дудник, а потім його очолив білоруський фахівець Олег Дулуб, цей результат можна вважати успішним.

Тепер всі думки ЛНЗ пов’язані з наступним сезоном, у якому, цілком можливо, буде новий керманич. Адже контракт між ЛНЗ і Дулубом діє лише до 30 червня, а мова про його пролонгацію не йшла. Про це сам фахівець підтвердив Sport.ua.

– Чи планували ви, як команда проводитиме міжсезоння і де саме пройдуть тренувальні збори?

– Ще ні. Потрібно знати чимало факторів та інформацію, якими я просто не володію. В силу того, що рішення щодо мене і мого тренерського штабу не ухвалено. Де будуть проходити збори, якими будуть новачки тощо – поки невідомо.

– Ви вже визначились із футболістами, яких вболівальники ЛНЗ не побачать у наступному чемпіонаті?

– Знову ж таки, це питання пов’язане з тим, що ми обговорювали щойно вище.

– Як реагуєте на чутки про начебто пошук нового керманича для ЛНЗ – з насторогою, розумінням чи посмішкою?

– По-перше, немає диму без вогню. А по-друге, ти завжди аналізуєш все, що відбувається навколо тебе. І при цьому задаєшся питанням: кому це вигідно? Потрібно розуміти, що інформація щодо Романа Григорчука (нинішнього головного тренера «Чорноморця» – прим.) надто часто виникала у контексті останніх подій: спочатку «Колос», потім «Полісся», а зараз до ЛНЗ приплели. На мій погляд, це або робота агентів, які лобіюють інтереси тренера, або ж ще чийсь рух. Та без цього теж футболу не буває. Футбол – такий вид спорту, де завжди є чутки для вболівальників, ажіотаж. Єдина різниця між ЛНЗ та «Колосом», це те, що як тільки з’явились чутки про ковалівський клуб, «Колос» відразу ж опублікував спростування, що він не розглядає будь-яку кандидатуру. Оце і є те, що називається клубною роботою. Тож у даному випадку для мене є чітке розуміння двох варіантів: або перемовини з Григорчуком велись і сторони не домовились, або ж клуб просто не зреагував, бо в силу відсутності досвіду не зважив на те, що є престиж як самого клубу, так і престиж головного тренера.

Наскільки відомо, вчора вдень Олег Дулуб залишив Черкаси і вирушив у відпустку. Наразі ясність у цьому питанні має наступити впродовж тижня.

Раніше ми повідомляли, що Олег Дулуб провів підсумкову зустріч із керівництвом черкаського ЛНЗ.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.