Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 травня 2024, 18:29
1151
0

Олег ШАНДРУК: «Стикові матчі? Все залежить від нас»

Головний тренер «Вереса» прокоментував перемогу над «Металістом 1925»

| Оновлено 26 травня 2024, 18:29
1151
0
Олег ШАНДРУК: «Стикові матчі? Все залежить від нас»
НК Верес. Олег Шандрук

Головний тренер рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував перемогу над харківським «Металістом 1925» (2:1) у матчі 30-го туру УПЛ:

«Ми задоволені перемогою. Дуже непростий матч був. Тому всі зараз емоційно спустошені. Але ми не маємо часу на перепочинок. Вже в середині тижня на нас чекає перший матч плей-оф. Сьогодні вітаю команду з перемогою, керівництво клубу, наших вболівальників, які підтримували на стадіоні у Києві та перед телеекранами. На мою думку, ми закономірно перемогли сьогодні.

Ми достатньо моментів створили. Переважали суперника за цим компонентом. Хоча, психологія – велика штука. Наприкінці матчу ми грали на утримання рахунку і серйозно виручив команду в одному з епізодів Богдан Когут, за що йому дуже дякую. Щодо пенальті у наші ворота – потрібно аналізувати епізод. Був VAR, за який ми боролися. Арбітр ухвалив таке рішення, арбітри VAR з цим рішенням погодилися. В іншому епізоді арбітри у ворота «Металіста 1925» пенальті не призначили. Що тут ще говорити? Емоції в нас звісно були, ми емоційно реагували на ці рішення. Зрештою, добре, що жоден з цих епізодів зрештою на результат гри не вплинув. Добре, що ми перемогли.

«Епіцентр»? Все залежить від нас. Ми представляємо Українську Прем’єр-лігу. Але хлопці вже мають думати про матчі з «Епіцентром» і серйозно налаштовуватися. Бо для суперника це шанс пробитися в еліту і вони спробують цей шанс використати. А футбол не любить неправильного ставлення. Ми зробимо все можливе, щоб правильно налаштувати команду на ці матчі».

Завдяки перемозі над харків'янами «Верес» посів 13-те місце в підсумковій таблиці УПЛ, чим гарантував собі участь у перехідних матчах за право збереження прописки в УПЛ. Їхнім суперником буде першоліговий «Епіцентр».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024. Група C: віцечемпіони, півфіналісти і білі орли
Футбол | 16 червня 2024, 10:40 3
Євро-2024. Група C: віцечемпіони, півфіналісти і білі орли

Sport.ua представляє третій за номером квартет учасників ЧЄ в Німеччині

Де дивитись онлайн матч Євро-2024 Бельгія – Словаччина
Футбол | 17 червня 2024, 06:01 1
Де дивитись онлайн матч Євро-2024 Бельгія – Словаччина

17 червня о 19:00 у німецькому Франкфурті пройде матч 1-го туру Євро-2024 у групі Е

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.