Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 травня 2024, 03:20
31954
1

«Це просто ганьба». Легендарний аналітик висловився про бій Усик – Ф'юрі

Колін Харт поділився емоціями про мегафайт у Ер-Ріяді

| Оновлено 22 травня 2024, 03:20
31954
1
«Це просто ганьба». Легендарний аналітик висловився про бій Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Один із найвідоміших боксерських аналітиків Колін Харт прокоментував супербій бій між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу.

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Я побачив феноменальний бій від Усика. Я не здивований, що судді вибрали його переможцем. У Тайсона зараз спад, він явно не той боксер, який нещодавно перемагав Вайлдера. Думаю, між ними відбудеться бій-реванш і Усик виграє ще переконливіше.

Вважаю, що суддя від WBC, який віддав перемогу Тайсону – просто ганьба! Ф'юрі був чемпіоном WBC, і їхній суддя віддав йому перемогу 114-113. Для мене це ніби жарт. Вважаю, що Усик переміг з рахунком 115-112. Усик всім довів, що він найкращий хевівейтер своєї епохи», – сказав Харт.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
Не пойму чем Фьюри не тот что побеждал Вайлдера. В чем это проявилось. Он точно был не медленее и не менее вынослив чем с Вайлдером. Со стойкостью у него тоже все впорядке. По сути выдержал удар, которым Усик накаутировал Дюбуа. Мне вопще кажется что это был лучший Фьюри из всех.