Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2024, 01:47
6017
15

Залишить Шахтар? Пушич відреагував на чутки, що сватають його у Феєнорд

Раніше Маріно працював помічником Арне Слота, який незабаром залишить Роттердам заради «Ліверпуля»

| Оновлено 18 травня 2024, 01:47
6017
15
Залишить Шахтар? Пушич відреагував на чутки, що сватають його у Феєнорд
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував чутки, що сватають його на посаду наставника «Феєнорда», який незабаром залишить Арне Слот, котрий йде до «Ліверпуля».

«Передусім, дозвольте мені сказати, що Арне [Слот] збирається зробити фантастичний крок. І він це заслужив, тому що проробив чудову роботу у «Феєнорді».

«Звичайно, приємно, що моє ім'я згадують в аспекті роботи у такому великому клубі. Це показує, що я досяг чогось у «Феєнорді» як помічник тренера».

«Але більше мені нема чого сказати, на даний момент. Мій контракт із «Шахтарем» розрахований ще на два роки, і незважаючи на складні обставини, мені тут подобається. Побачимо, що принесе майбутнє».

«Я не міг передбачити того, що ми вже цього сезону виграємо чемпіонат і Кубок України, коли тільки розпочав цю роботу в жовтні. На той момент у чемпіонаті лідирувало «Динамо», але мій перший матч у турнірі був топ-матчем проти киян, і ми виграли його, вийшовши на перше місце. Я освоїв стиль гри набагато швидше, ніж очікувалося, і мій підхід прижився», – заявив Пушич.

Раніше Арне Слот заявив, що хотів би бачити своїм наступником у «Феєнорді» Маріно Пушича або когось, хто за стилем роботи схожий на боснійця.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SamojlovS
Все ну такие умные, ну такие знающие и опытные... Ну просто гении и профессионалы диванно-клавиатурного спорта. Эх!... Их обоих, и Пушича, и Шовковского надо ПОХВАЛИТЬ за то, как они смогли сходу наладить работу своих команд, ведь их предшественников меняли потому, что был там серьезный СПАД в результатах и не только. Они оба смогли добиться того, что еще ДО конца сезона за ними уже "забронированы" места в ЛЧ на след. сезон, есть устоявшийся состав и определенные перспективы для дальнейшей работы... А теперь еще учтите, что Шовковский "варился" в нашем чемпе, а Пушич пришел "со стороны" - кому из них было легче справиться?... Вот то-то!
PUMA
"На тот момент в чемпионате лидировало «Динамо», но мой первый матч в турнире был топ-матчем против киевлян, и мы его выиграли, выйдя на первое место" Чем их кормят ?
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FunnyCat_____
ох уже эти глорики шахтера не знают ни игроков своих клубов, ни кто где играет  ни состояние таблицы.... ой, стоп , это ж главный тренер
Лига
Пушич наверное коменты спорт уа читал. Просто всякие полудурки дырявые писали тут, что дырявые лидеры у них матчей много перенесенных и уже вешали себе золото, а оказалось пришлось опзжшникам прыгать снова на бутылке на втором месте и кукарекать 
Pavel_i_CO
ахмєтав, зі сирною та палкєним, нормально так ,цього чоловіка, накачали днонєтскім бояришніком