Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2179
0

Арне СЛОТ: «Чи може Пушич замінити мене у Феєнорді? Неприємне запитання»

Коуч роттердамців – про свого екс-помічника, який нині працює в Україні

Арне СЛОТ: «Чи може Пушич замінити мене у Феєнорді? Неприємне запитання»
Getty Images/Global Images Ukraine. Арне Слот

Головний тренер «Феєнорда» Арне Слот, який після завершення сезону перебереться до «Ліверпуля», де замінить на чолі команди Юргена Клоппа, заявив пресі, що був би радий бачити своїм наступником у Роттердамі Маріно Пушича – свого екс-асистента, а нині коуча «Шахтаря».

«Я не бачив фінал Кубка України, але я розмовляв телефоном з Пушичем за годину чи дві після матчу. Чи чекав я, що він досягне успіху в Україні? Звісно, з двох причин. Він чудовий тренер та чудова людина».

«Чи може Пушич замінити мене у «Феєнорді»? Це досить неприємне запитання. Я вважаю, що як нинішньому головному тренеру команди мені потрібно якнайменше говорити про своїх наступників. Скажу так: усі знають мої стосунки з Маріно, наскільки вони гарні. Наскільки добре я ставлюся до нього як до людини та як до тренера».

«Отже, мені дуже хотілося б, щоб саме він був тим самим [наступником]. І мені дуже хотілося б, щоб «Феєнорд» зумів знайти такого гарного тренера, як Маріно Пушич. Але чи буде це сам Маріно Пушич чи хтось інший, вирішувати вже керівництву клубу», – сказав Слот.

Раніше повідомлялося, що Слот кликав Пушича увійти до його тренерського штабу у «Ліверпулі», проте боснійський фахівець відмовився, вирішивши залишитися у «Шахтарі».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.