Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
7263
17

У «справі Бєліка» викрились нові факти

Тренер «Шахтаря» «засвітився» агресією в ще одному матчі

У «справі Бєліка» викрились нові факти
ФК Шахтар. Олексій Бєлік

Як вже повідомлялося, Комітетом з етики та чесної гри УАФ розпочато службове розслідування по факту інциденту, який стався у 28-му турі чемпіонату України серед команд U-19 «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ). Тоді по завершенні гри на полі закипіли зовсім неігрові пристрасті, у процесі яких стався конфлікт між головним тренером донеччан Олексієм Бєліком та керівником динамівської дитячо-юнацької школи Олександром Іщенком. Останній з них стверджує, що, вискочивши з-за спин охоронців, які стояли поряд із суддівською бригадою, Бєлік викрикував нецензурні слова та вдарив його в груди.

Як виявилось, прояв агресії у колишнього нападника «Шахтаря», а нині наставника молоді має не поодинокий характер. Справа в тому, що всього за десять днів до згаданого матчу Олексій Бєлік «відзначився» агресивною поведінкою і в Одесі. Цей неприйнятний для професіонального спорту епізод стався 30 квітня 2024 року, під час перенесеного з осінньої частини чемпіонату матчу 12-го туру між командами U-19 «Чорноморець» і «Шахтар» (1:2).

Як стало відомо Sport.ua, керманич команди гостей вирішив своє невдоволення та надмірні емоції спрямувати на головного тренера «моряків» Анатолія Діденка. Бєлік почав викрикувати на адресу одеського колеги непристойні слова та висловлювати погрози фізичного характеру. Очевидці його агресії були шоковані, чуючи фрази «Підемо розберемося - один на один!», «Я тебе переїду»!». З уст вкрай агресивного донецького тренера лунали «двоповерхові» матюки, які чули не тільки колеги з обох тренерських лав, запасні футболісти команд, четвертий арбітр, а й інші офіційні особи. Коли свідкам інциденту здавалось, що фінальний свисток зведе його нанівець, цього не сталось. Бєлік також проігнорував традиційне рукостискання тренерів після матчу.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що Олексій Бєлік стверджує, що в нього є відео, на якому неназваний представник «Динамо» б'є в обличчя 15-річного хлопця з структури «Шахтаря». Футбольний коментатор Віктор Вацко підтверджує факт наявності такого відео, але ні він, ні Бєлік поки його не опублікували.

Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Гнилий гравець, гнилий тренер гнилого клубу. А потім кроти дивуються що їх так називають. Ви також гнилі вболівальники . 
vbrjkf
Незабаром в Полісся повернеться Усик. Як тоді чмобєлік буде гавкати з під лавочки...  
FunnyCat_____
Гопник видимо попутал где он находится 
Отстранить минимум до  конца сезона да и дело с концом 
Ron Noiill
На дурку його киньте, і захопіть з цього сайту божевільних лугандонів до нього в камеру психлікарні.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fitness.sports
Дисквалификация пожизненно плюс большой штраф.
andre_lui
Бєлік розчаровує. Потрібно тримати себе в руках
Falko
А 15-літній мальчік в трусіках в Одесі був?
chak98
Ого. Данецьке нутро пре наружу. Це таке виховання у підопічних татаріна. Не потрібен нам такий тренер. І футболіст був так собі...
porylych
дуже дивно. Було років 5 тому інтерв'ю Бєліка, здається, у Вацка - враження було неочікувано адекватним. Може, з'явились якісь особисті психологічні проблеми
vruthiy-112
Розберуться і без нас,  бо правда завжди посередині. Але ясно одне,  комусь ці гойдалки вигідні.!!!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Фанькин кот
Где видео, аудио, письменные показания свидетелей? Предоставьте, и тогда пишите. А то попахивает заказухой.
AK.228
😱 жах який… що коється, що коється