Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 травня 2024, 04:48
242
1

Владислав КАБАЄВ: «Самі винні, що втратили багато очок восени»

Хавбек «Динамо» прокоментував поразку в матчі з «Шахтарем»

| Оновлено 16 травня 2024, 04:48
242
1
Владислав КАБАЄВ: «Самі винні, що втратили багато очок восени»
Профутбол. Владислав Кабаєв

Хавбек «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував поразку у матчі 28-го туру УПЛ із «Шахтарем» (0:1):

«Так, це був чемпіонський матч. Ми всі розуміли, куди їдемо, з ким гратимемо. Навіть якби було відставання 10 очок – різниці не було. Шахтар – це прямий конкурент. Перший тайм не вдався. Багато було помилок на рівному місці. Нервовість була. Тиснув на нас результат, мало моментів. Але «Шахтар» не даватиме багато моментів, щоб забивати по 5 м'ячів, як очікують від «Динамо».

Були моменти, які треба забивати. Перший тайм – за «Шахтарем», другий – за нами. Хтось скаже, що за результатом грали, але хлопці там падали на 75-й хвилині через судом. Мені було приємно ділити поле із «Шахтарем». Але бачу в собі та в команді сили, що ми дуже багато втратили на рівному місці у першому колі.

Дуже прикро програвати. Вперше грав у матчі за чемпіонство. Емоції переповнюють. Але якщо останнім часом вони були позитивними, то зараз є негативними. У роздягальні тренер подякував і сказав, що багато втратили у першому колі. Самі це розуміємо. Дуже прикро, але є якийсь позитив, за який слід триматися. Хтось може з уболівальників не розуміти, який позитив, але я бачу на полі та в роздягальні. Дуже неприємно, одним словом.

Останнім часом перемагали, все було гаразд. Звикаєш до цього, легше дихається після перемоги. Але знали, куди їдемо. Ніхто нікого не боявся, всі дуже налаштовувалися. Але емоції негативні у роздягальні. Що б тренер не говорив, але кожен усередині засмучений.

Я дивлюся Шахтар – вони завжди з м'ячем. У цій грі Траоре сідав на свій радіус та допомагав обороні. Мене це тішить, що «Динамо» навіть не на рівних, а обігрувало їх. Звичайно, рахунок на табло, як-то кажуть. Але не буде багато моментів. У мене був напівмомент, десь там не довів. Є над чим працювати, дуже багато роботи. Мені 28 років – я і в 30, і в 32 розвиватимуся. Так само і Динамо. Ми прагнемо бути чемпіонами. Цього року не вийшло. Не буду говорити – судді чи не судді. Це наша вина, що багато втратили в першому колі.

Був у мене удар у першому таймі – Різник добре зіграв. Шукав кращі варіанти. Хотілося до вірного довести. Але це на емоціях, я ще гру перегляну. Звісно, чому не бити. Рікошет може залетіти. Такі напівмоменти зіграли свою роль. Хтось пробив у першому таймі, влучив у руку – пенальті. Можливо, і я б так пробив. Але це вже після гри говорити – немає сенсу.

Хто говорив у роздягальні, окрім тренера? Ярмоленко, Буяльський, Бущан, Шапаренко, щось я можу сказати. Ярмоленко – авторитет для нас».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kluchka_vova
навіщо оправдовуваться.. ви прогрли два рази кротам.. от і все... ви ві них слабші.. ви граєте за гроші а не зачесть клуба, вподобу вболівальників.. я люблю ДК а вас ненавижу