Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Баєр
09.05.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 2 : 2
Ліга Європи
| Оновлено 09 травня 2024, 22:00
3747
5

Байєр – Рома. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 09 травня 2024, 22:00
3747
5
Байєр – Рома. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

9 травня на «Бай-Арена» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому «Байєр» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Байєр – Рома

Байєр

Команда видала найкращий сезон у своїй історії. Вона не просто виграла вперше чемпіонство, а й не програла аж до оформлення довгоочікуваної срібної салатниці жодного поєдинку – взагалі у всіх турнірах. Та й потім підопічні Хабі Алонсо продовжували серію, щоправда, вже вимучуючи нічиї голами наприкінці. Так було й у Лондоні, із Вест Хемом у чвертьфіналі Ліги Європи. Там, втім, турнірного значення не мали ті 1:1 – після впевненої домашньої перемоги, 2:0, і так було зрозуміло, що до наступного раунду йдуть німці. Хоча унікальну серію продовжили – теж почесно. В Італії знову впевнено перемогли, довівши наприкінці до 2:0. А потім ще й у Бундеслізі у Франкфурті буквально розгромили господарів поля із рахунком 5:1!

Рома

Клуб теж зробив ставку на легендарного минулого півзахисника. Щоправда, Де Россі не отримував таких авансів, як іспанець, і взагалі спочатку розглядався як тимчасовий правитель, до літа. Але почав так, що отримав повноцінний контракт і наступного сезону. Щоправда, останнім часом результати такі, що ясно, що медовий місяць Даніеле як тренера вовків закінчився, і в Серії А швидше треба думати, як захистити п'яте місце, а не замахуватися на четверте (після 1:1 з Ювентусом вже пропустили вище Аталанту, поки що за додатковими показниками при рівності очок). Втім, вони обидва 2024-го стали лігочемпіонівськими - але не шосте. У Лізі Європи джалороссі лише в серії пенальті пройшли чудово знайомий за минулими сезонами Феєнорд, але потім впоралися і з Брайтоном, і з Міланом. З німцями явно мало що вийшло - нічим не відповіли на пару пропущених.

Статистика особистих зустрічей

Саме італійці, тоді ще за Моурінью, вибили підопічних Хабі Алонсо рік тому на аналогічній стадії Ліги Європи – 1:0 та 0:0.

Прогноз

GGBET не вірить у вовків - там підйом після початку роботи Де Россі явно змінився спадом. Ставимо на господарів при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,88).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Максим Заиченко
Як ви вже запарили зі своїм спонсором жижибетним
Pavel_i_CO
Якщо Байер сьогодні не програє, то встановить рекорд по матчам без поразок, за всю історію футболу. На данний момент ділить перше місце з Бенфікою 
Omen
Спорим Баер пройдет в финал?)