Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1882
0

Луїс ЕНРІКЕ: «Ми переможемо Боруссію Дортмунд»

Головний тренер «ПСЖ» поділився очікуваннями від матчу проти «Боруссії» Дортмунд

Луїс ЕНРІКЕ: «Ми переможемо Боруссію Дортмунд»
УЄФА. Луїс Енріке

Головний тренер французького «Парі Сен-Жермен» Луїс Енріке поділився очікуваннями від другого півфінального матчу Ліги чемпіонів 2023/24 проти дортмундської «Боруссії»:

«Роль вболівальників завтра буде такою ж важливою, як і протягом усього сезону, і я не сумніваюся, що вони будуть повністю з нами. У Дортмунді була неймовірна атмосфера, і ми очікуємо того ж завтра на «Парк де Пренс», сподіваючись, що наприкінці ми зможемо відсвяткувати разом.

On va a gagner. Це єдина фраза, яку я знаю французькою: ми переможемо. Тренер – це лідер, і він повинен вселяти впевненість у своїх гравців. Я працюю щодня, намагаючись досягти цього. Ідея полягає в тому, щоб грати так само, як і в першому матчі, і ми зовсім не збираємося змінювати наш менталітет.

Мета – вийти у фінал, а для цього ми повинні бути кращими за таку велику команду, як «Боруссія». Завжди є місце для вдосконалення, і ми працюємо над цим. Два голи можна забити за три секунди, але ми можемо і пропустити два голи за цей час».

Матч-відповідь «ПСЖ» – «Боруссія» Дортмунд відбудеться 7 травня о 22:00 за київським часом. В першій грі з рахунком 1:0 перемогла німецька команда.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.