Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
9833
14

У Лондоні дали оцінку грі Мудрика в матчі-розгромі Вест Гема

«Челсі» здобув велику перемогу над «молотобійцями»

У Лондоні дали оцінку грі Мудрика в матчі-розгромі Вест Гема
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

У неділю, 5 травня, в 36-му турі Англійської Прем'єр-ліги «Челсі» з'ясував стосунки з «Вест Гемом» і домігся великої перемоги з рахунком 5:0.

Український вінгер «пенсіонерів» Михайло Мудрик розпочав поєдинок у стартовому складі своєї команди і відіграв 76 хвилин.

Британське видання Football.london виставило Мудрику за матч оцінку 6,0 – одну з найнижчих у стані «Челсі».

«З огляду на те, як «Челсі» домінував весь вечір, Мудрик хотів би більше брати участь у грі. Було кілька хороших моментів, але вся гра проходила на правому фланзі «Челсі», – сказано в релізі Football.london про дії українця.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Довбик прибув на церемонію La Liga Awards разом із дружиною
Футбол | 28 травня 2024, 21:33 5
ФОТО. Довбик прибув на церемонію La Liga Awards разом із дружиною

Артем претендує на звання найкращого гравця сезону

Захисник збірної України U-19 підписав контракт із Вердером
Футбол | 29 травня 2024, 09:10 0
Захисник збірної України U-19 підписав контракт із Вердером

Угода розрахована на два роки з опцією продовження ще не рік

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kawtan82
Я искренне делаю, чтобы Мудрик ушло из этой помойки, как Челси. Где все мячи идут на галахера и Палмера. Как бы Миша не открывался, пасс?! Нету шансов. Стратегия такова. Все обороняются. Пасуют на Галахера. А тот на Палмера   Как будто, эго Палмер и галахер не любят и хотят, чтобы мудрика продали. А 10 номер забрал типа звезда Палмер🤦
George1
Палмер дав гольву на мудрика а цей зіграв як завжди .Навіщо вони його взагалі ставлять ? Він тупий .удара немає.поле не бачить.В аренду 
Lesovij7
Ну все , аргументів вже не має, просто Мудрик не тягне апл, може десь заграє, але точно не в Челсі 
ALKOSruLKA
Кукарікало принципово "не бачить" Мішу, а ті нечисленні нагоди, що той створює - партачать, недозірки атаки... Мудрику, щоб проявити себе, потрібно мабуть підбирати мяч коло своєї штрафної і бігти в атаку обмотуючи по 5-7 суперників.... Якась, на жаль, дуже дивовижна фішка у Мишка - постійно бути не там, де м'яч...
stalker digga
Не нужен он Челси с самого начала. Не вписался в команду.
Максим Колісник
Мудрик виглядав досить зріло в цьому матчі. Не ішов в непотрібні обводки, максимально мінімізував втрати. З його репутацією це те що йому потрібно на цьому етапі
ALM
Ну якщо на протилежному фланзі зв'язка Палмер - Мадуеке стабільно організовує моменти і є головним творцем голів, то зрозуміло, що на Мішин фланг будуть переводити м'яч, коли на протилежному все перекрито. Це навіть волохата Кукуха розуміє і часто пасує не Міші, а на протилежний фланг.
Ще то гівно з пов'язкою забило гол з гарної подачі Міши, так воно пробігло повз Мудрика і навіть не подякувало.
gusev80 .
Там оценки - целые числа, т.е. просто субъективно кто-то "расставил баллы". На Whoscored 7.4 - это хорошая оценка. Даже выражение "одна из самых низких" не подходит, скорее "одна из наименее высоких", с учетом того, что у ВХ только Кудус набрал больше. Сыграл хорошо, совершил несколько запоминающихся действий, включая ассист. Было 2 момента когда был близок к тому чтобы забить, тогда было бы "отлично", как и у остальной группы атаки. На таком уровне из двух хотя бы 1 нужно забивать. 
Мне кажется, ему все же стоит сменить чемпионат и играть там, где он сможет действовать в удовольствие, на кураже, а не вот этот вот "пахать, стиснув зубы".