Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2024, 03:32
34727
15

Маркевич відповів на випади Сабо та Леоненка

Тренер пояснив свою відсутність на церемонії нагородження у Петровому

| Оновлено 30 травня 2024, 03:32
34727
15
Маркевич відповів на випади Сабо та Леоненка
Getty Images/Global Images Ukraine. Мирон Маркевич

Відразу після завершення поєдинку 10-го туру чемпіонської групи Першої ліги в Петровому, де «Інгулець» взяв гору над «Карпатами» (2:1) й завоював перше місце, відбулася церемонія нагородження.

Срібними медалями були відзначені й «Карпати», але був відсутній керманич Mирон Mаркевич, що викликало бурхливу реакцію в післяматчевих коментарях таких відомих експертів, як Йожеф Сабо та Віктор Леоненко.

В розмові з кореспондентом Sport.ua заслужений тренер України Mирон Mаркевич пояснив причину своєї відсутності на нагородженні:

– Останні два календарні матчі за участю «Карпат» були дуже складними й вимагали значних нервових затрат. Спочатку, виграючи в «Лівого берега» (3:0), мої підопічні примудрилися розтринькати перевагу, чого раніше не траплялося в моїй багаторічній тренерській кар'єрі.

І, як вишенька на торті – пропущений в компенсований час гол в Петровому, який звів нанівець усю роботу на марафонській турнірній дистанції. Чемпіонство банально вислизнуло з рук.

Почував себе зле, тому вирішив під опікою медперсоналу перечекати в клубному автобусі. Коли через певний час дещо стало легше, то пішов на прес-конференцію, де відповів на всі запитання журналістів, віддавши належне «Інгульцю» та іхньому головному тренеру.

В післяматчевих коментарях відомих експертів можна було прочитати, що ви начебто спеціально не пішли на нагородження, аби принизити «Інгулець».

– Думаю, що я дав вичерпну відповідь, чому не зміг бути на нагородженні. Ще на зустрічі з пресою зазначав, що мені імпонує «Інгулець», хвалив за бійцівську вдачу. Тому про яку неповагу може йти мова?

– Тоді наостанок, де ж та срібна нагорода, якою ви були відзначені в складі «Карпат»?

– Mені її передали організатори відразу після прес-конференції. Вона вже зберігається в сімейному спортивному музеї.

Раніше Віктор Леоненко пожартував над Маркевичем і другим місцем «Карпат» в Першій лізі.

Оцініть матеріал
(231)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ares10
Маркевич провалився звісно але все таки по рівню щось вміє, принаймні значно краще за Сабо і Леоненко які тільки язиками молотити вміють. 
Fred1
Батько дав на лапу і отримав довідку необхідну для сина .Зрозуміло що нічого немає важливіішого ніж країна і її треба звісно захищати але це син рідна кровінушка .його ніхто не замінить .Якби він допрацював до кінця чемпіонату то могли вже не випустити  і тому він покинув дорогі Карпати і втік перед 18 травня 
Fred1
Карпати знов програли в футбол 
Mishka_Tayson
Теж мені "експерди"...
Первый Среди Равных
Мирон Мосейчук-Маркевич
Ron Noiill
Мало тебе гнида в солярії з утюгами продержали.
Володимир
Від такого позору і вмерти можна.  Село обіграло Маркевича, про який рівень майстерності його команди можна говорити, це дно. 90% потрібно розігнати, починаючи з  воротаря. 
Batya
Двічі Лупашко із бюджетом у рази меншим  ПЕРЕГРАВ,  останній дзвіночок, варто задуматися...
aleks19826
Карпати мають бронь. Так що Остап нікуди не піде. Наз взагалі додовбуватися до спортсменів? Або забороніть футбол у воєнний час або дайте змогу грати клубам
vovei
Полностью согласен с Сабо и Леоном. Слишком уж стал умничать. Принцип показывать.