Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1551
0

Тоттенхем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок в АПЛ

Тоттенхем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 квітня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем Хотспур» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Ставки на матч Тоттенхем – Арсенал

Тоттенхем Хотспур

Команда минулого року втратила спочатку місце в зоні єврокубків (і це після четвертого місця 2022-го), а потім і Гаррі Кейна. Але при цьому від Постекоглу вимагали повернення до Ліги чемпіонів вже за підсумками цьогорічного розіграшу. При тому, що швидко визначилися 3 явні лідери, залишалося тільки виграти суперечку у всіх інших за останнє вакантне, 4-е місце. Насамперед, у Астон Вілли, і ту навіть навесні та в очному поєдинку громили, і обганяли. Але осічок теж вистачає: 0:3 від Фулхема, 0:4 від Ньюкасла. Що ж, якраз після невдачі з сороками була довга, у 2 тижні, пауза, під час якої Сон і компанія цілеспрямовано готувалися саме до цього, ключового за багатьма параметрами, поєдинку. Аби не перегоріли за цей відрізок.

Арсенал

Клуб зазнав кількох серйозних невдач у середині весни - ось традиційно непростий час для підопічних Мікеля Артети. Повернення до Ліги чемпіонів закінчилося на стадії чвертьфіналу - вигравши групу та вибивши по пенальті Порту, англійці зустрілися з Баварією, і німці знову виступили непереборним бар'єром, нехай і забили на 1 гол за 180 хвилин більше. А між поєдинками з рекордмайстерами з Німеччини були 0:2 від Астон Вілли - адже вигравши, було б одноосібне лідерство. Втім, треба віддати належне колективу: цього разу він не здригнувся. Навпаки, впевнено обіграв Вулверхемптон, ну а Челсі зовсім розгромив 5:0 з дублями Хаверца і Вайта.

Статистика особистих зустрічей

Це одне з найгарячіших дербі не лише Лондона, а й Британії. Минулого сезону його виграв двічі Артета. Але у вересні на полі канонірів закінчили 2:2.

Прогноз

GGBET симпатизує гостям. Але це дербі, причому найважливіше в Лондоні (не лише Північному), а й у Англії загалом, і викладуться обидві сторони. Ставимо на підсумковий тотал більше 3,0 (коефіцієнт – 1,727).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.