Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 квітня 2024, 03:55
1115
2

АРТЕТА: «Це велике лондонське дербі, ми знали, що воно означає для фанів»

«Арсенал» на домашній арені розгромив «Челсі», відвантаживши 5 м'ячів

| Оновлено 24 квітня 2024, 03:55
1115
2
АРТЕТА: «Це велике лондонське дербі, ми знали, що воно означає для фанів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета (праворуч)

Перенесений матч АПЛ між «Арсеналом» та «Челсі» пройшов у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» та завершився розгромною перемогою господарів з рахунком 5:0. Голи у канонірів забили Леандро Троссард, Бен Уайт (дубль), Кай Хаверц (дубль).

Коуч «Арсенала» Мікель Артета після матчу розповів:

«Я дуже задоволений грою як колективної, так і індивідуальної. Мені дуже приємно. Із самого початку ми виглядали дуже гостро, грали дуже активно, різко та агресивно без м'яча. Я аналізував кожну гру Челсі, і вони були визначними. Вони грали з топ-командами і виглядали краще за суперників. Челсі заслуговує на кращі результати. Я думаю, що це чудова команда. У них дуже хороші тренери та гравці. Віддаю належне нашим футболістам, вони сьогодні виступили дуже добре. Є енергія та віра в команду. Щоразу, коли ми мали можливість йти вперед, ми це робили.

Кай Хаверц? Його загальний внесок кожному етапі гри був величезний. Якщо додати до цього два забиті голи та деякі його дії у важливі моменти, то це чудовий виступ. В індивідуальному порядку ми мали чудові виступи. Ми маємо виконувати свою роботу. Тепер нам потрібно почекати та подивитися на результати «Ліверпуля» та «Манчестер Сіті».

Це велике лондонське дербі, і ми знали, що воно означає для вболівальників. Ми будемо насолоджуватися цим, відпочивати і готуватися до наступної гри. Чого б мені хотілося, то це того, щоб гравці давали керувати собою в роздягальні. Ви повинні залишити їм трохи місця для маневру. Вони знають, заради чого грають. Це те, що скріплює команду. Моя роль – вимагати від них, а також у правильні моменти змусити їх повірити, що вони це можуть зробити.

У нас попереду багато ігор. Давайте насолодимося сьогоднішнього вечора і повернемося до роботи. Я дуже задоволений перемогою, кількістю моментів та забитими голами. Ми не були достатньо дисципліновані у деяких аспектах у першому таймі. Нам потрібно було грати більш зібрано, і ми зробили це у другому таймі.

Мартін Едегор? Я згоден з думкою, що це гравець із величезним талантом, і він може рости разом із нами. Ми були переконані, що він може внести в команду щось особливе. Це завжди питання: як впоратися з роллю капітана? Він робить це так природно, і всі його люблять. З тією любов'ю, яку він має, кожен хоче наслідувати його».

Події матчу

70’
ГОЛ ! М'яч забив Бен Уайт (Арсенал).
65’
ГОЛ ! М'яч забив Каі Хавертц (Арсенал).
57’
ГОЛ ! М'яч забив Каі Хавертц (Арсенал).
52’
ГОЛ ! М'яч забив Бен Уайт (Арсенал).
4’
ГОЛ ! М'яч забив Леандро Троссар (Арсенал).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Хаверц нарешті знайшов свою команду,  а залишився в Челсі була б деградація 
Momento
Кроме отличной игры авторов забитых, Эдегор - просто космос, Пати - надежда на чемпионство, а вот игра Мартинелли куда-то пропадает потихоньку...