Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 квітня 2024, 00:07
710
0

Віктор СКРИПНИК: «Для тренерів була інфарктна гра»

Тренер «Металіста 1925» – про нічию з «Оболонню»

| Оновлено 29 квітня 2024, 00:07
710
0
Віктор СКРИПНИК: «Для тренерів була інфарктна гра»
ФК Металіст 1925. Віктор Скрипник

Головний тренер «Металіста 1925» Віктор Скрипник поділився враженнями від нічиєї 1:1 з «Оболонню» у 25-му турі УПЛ:

– Мені сподобалося, що, як і в попередніх матчах, ми продемонстрували характер, три гри поспіль зіграли внічию, хоча в ході цих матчів програвали. Звичайно, хотілося обіграти вдома прямого конкурента. У нас свій чемпіонат – «Оболонь», «Верес», «Минай» і ми. Але вся боротьба ще попереду. Є над чим працювати, але характер уже в нас є, і ви це самі бачите. Моменти були, як у нас, так і в «Оболоні», цікава гра була, але не для тренерів, для нас трошки така «інфарктна гра». Гра відкривається після голу, нам знову потрібно було себе ламати, бігти великими силами вперед. Я сподіваюся, що коли-небудь ми вестимемо в рахунку і вже супернику потрібно буде щось робити. Подяка хлопцям, але, на жаль, не змогли порадувати наших уболівальників. Футбол - це футбол, уся боротьба ще попереду.

– З виходом на поле Червака змінилася гра, нам здалося чи ви змінили тактику?
– Я хотів, щоб Капінус зіграв на своїй позиції правого захисника, у нього є хороша подача, а Фарина перейшов на лівий фланг, тому що він лівоногий і може зробити навіс. Такий був мій задум. Обираємо з того, що маємо. Хочеться краще, але є те, що маємо.

– Було помітно, що «Оболонь» за першої нагоди б'є по воротах, чому ви цим компонентом не особливо користуєтеся?
– Хлопцеві пощастило, приклався і забив красунчик гол. Ми теж намагалися, багато ударів були заблоковані або не влучали у площину. У перерві хлопці були злі, як і я, не задоволений перебігом подій на полі. Ми зрівняли рахунок, мали можливість забити ще, мали шанси, як і в нашого суперника вони були. Була відкрита гра, певні гойдалки.

– Сьогодні був перший домашній матч «Металіста 1925» з уболівальниками, як вам?
– Я трохи заздрив, коли дивився вчора матч «Вереса» з «Дніпром-1» і чути було, як уболівальники підтримують команду. Для нас уболівальники на трибунах - це був приємний подарунок, інша атмосфера одразу, на жаль, не змогли їх порадувати перемогою.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.