Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 квітня 2024, 22:28
4270
4

На останніх хвилинах врятував воротар. Минай удома зіграв унічию з Рухом

У другій частині сезону закарпатський клуб набрав уже десять очок

| Оновлено 22 квітня 2024, 22:28
4270
4
На останніх хвилинах врятував воротар. Минай удома зіграв унічию з Рухом
УПЛ

У понеділок, 22 квітня, закарпатський «Минай» і львівський «Рух» зустрілися в матчі 25-го туру Української Прем’єр-ліги.

Після поразки від «Динамо» головний тренер «Миная» Желько Любенович у стартовому складі своєї команди зробив декілька перестановок: замість Бандури, Нємчанінова, Вітенчука, Демиденка і дискваліфікованого Дмитрука на поле вийшли Кемкін, Піддубний, Ременяк, Семотюк та Устименко. У складі «Руху» Віталій Пономарьов після домашньої нічиї з «Кривбасом» зробив одну ротацію: замість дискваліфікованого Теслюка задіяв Квасницю.

Суперники активно розпочали важливий для них поєдинок. Гості більше володіли м’ячем, але небезпечних моментів біля воріт Кемкіна не виникало через неточність завершальних передач. Забракло влучності і удару головою Пастуха, який згодом міг стати автором результативної передачі, але Плюман головою теж пробив повз ворота.

В середині тайму реальну нагоду відкрити рахунок втратив Пастух, який після пасу Квасниці пробив сходу над поперечиною воріт. Наступну атаку «Руху» намагався завершити Сич, але цього разу вже Кемкін парирував небезпечний удар. Минайці відповіли штрафним ударом у виконанні Вакули, але Петько пробив у руки воротарю. Реальну ж нагоду відкрити рахунок втратив Кораблін, який з близької відстані влучив у Ледвія. Під кінець тайму гості знову створили гольовий момент, але цього разу Таллес із вигідної позиції пробив вище воріт.

На початку другої половини зустрічі Таллес у боротьбі за м’яч з Петьком впав у штрафному. Арбітр Євтухов спочатку призначив пенальті, але згодом після перегляду відеоповтору момента своє рішення відмінив. Натомість гравці «Миная» небезпечні моменти створювали після розіграшу стандартів. Спочатку після штрафного удару у виконанні Вакули сходу пробивав Устименко, але Ледвій дивом встиг відреагувати на удар.

А згодом Вакула виконав кутовий удар і неприкритий Петько головою зумів влучно пробити повз воротаря, забивши свій перший гол з початку чемпіонату. Так нарешті було забито і перший гол в домашніх матчах «Миная» з «Рухом» в УПЛ - у 3-й грі. Рухівці не змирилися з таким розвитком подій і зуміли зрівняти рахунок. Після флангової передачі Таллеса на дальню штангу відзначився Квасниця, за якого забули захисники господарів поля.

Обидві команди продовжували шукати шляхи взяття воріт суперників, і «Рух» втратив нагоду вийти вперед. Кемкін у кидку парирував небезпечний удар Карабіна. Також воротар господарів врятував команду і після удару з декількох метрів Таллеса. Відзначимо і Ледвія, який теж зіграв надійно, парирувавши небезпечний удар Устименка.

У підсумку домашні поєдинки «Миная» з «Рухом» і далі завершуються внічию. Загалом же нічийна серія минайців з рухівцями триває в УПЛ 5 ігор. Гольова клубна рекордна серія «Миная» в чемпіонаті триває вже 6 ігор. Гравці «Руху» повторили дві клубні рекордні гольові серії: загальну, яка триває впродовж 9-ти ігор, та гостьову – 6 матчів. Рухівці збільшили відрив від своїх переслідувачів з «Полісся», а «Минай» залишився на дні турнірної таблиці.

Українська Прем'єр-ліга. 25 тур.

«Минай» – «Рух» – 1:1

Голи: Петько (68) Квасниця (77).

Попередження: Кисіль (40), Петько (90) Федор (55), Плюман (64).

«Минай»: Кемкін Піддубний, Скиба, Чуєв Кисіль (Воробчак, 82), Петько, Вакула, Семотюк (Вітенчук, 78) Кораблін, Ременяк (Гунічев, 63) Устименко.

«Рух»: Ледвій Слюбик, Холод, Сич, Роман Дідик (Карабін, 70), Пастух, Таллес Квасниця, Плюман (Руніч, 70) Федор.

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро).

Стадіон: «Минай» (село Минай Закарпатської області).

Наші оцінки:

Заміни «Минай»: Гунічев - 5.5, Вітенчук - б/о, Воробчак - б/о.

Заміни «Рух»: Карабін - 5.5, Руніч - 5.5.

МИНАЙ – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

77’
ГОЛ ! М'яч забив Ілля Квасниця (Рух Львів).
68’
ГОЛ ! М'яч забив Сергій Петько (Минай).
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
New Zealander
Матч був вогонь. Обидві команди викладалися і грали дуже симпатично. Склалося враження що грають Барселона та Реал. Раджу всім глянути післяматчевий огляд
Iigor6583
 Скільки запоров моментів  Таллес. Як так можна з вигідних позицій пуляти по горобцях і воронах? На відстали від нього і інші його партнери. Невже вони невміють належно бити по воротах.