Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 квітня 2024, 12:58
1157
2

Минай – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На полі минайців рухівці голів не пропускали і не забивали

| Оновлено 22 квітня 2024, 12:58
1157
2
Минай – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 22 квітня, «Минай» у матчі 25-го туру УПЛ на однойменному стадіоні зустрінеться з «Рухом». Обидві попередні зустрічі суперників на Закарпатті завершувалися без забитих голів.

Минай

«Минай» у середу в перенесеному матчі в статусі господарів поля зазнав поразки від «Динамо» і продовжує замикати турнірну таблицю. Для минайців це буде ювілейний, 50-й, домашній матч в УПЛ. Гольова клубна рекордна серія підопічних Желько Любеновича в чемпіонаті триває 5 ігор (8 голів). Пропустять гру дискваліфіковані минайці Тарас Дмитрук та Сергій Корнійчук.

Капітан «Миная» 37-річний воротар Олександр Бандура може провести 70-й «сухий» матч УПЛ. «Будемо намагатися все, що від нас можливе й неможливе, робити», - сказав досвідчений голкіпер перед наступними важливими матчами минайців у боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні.

Рух

У попередньому турі «Рух» у Львові порівну розділив очки з одним із лідерів чемпіонату «Кривбасом». Рухівці перебувають на 5-му місці, випереджаючи своїх переслідувачів лише на одне очко. До гри з «Минаєм» «Рух» підійшов з гольовою серією, яка триває в УПЛ вісім ігор (11 голів) і до повторення клубного рекорду рухівців залишився ще один матч. З «Минаєм» «жовто-чорні» можуть забити 50-й гостьовий гол в УПЛ (ще 1 м’яч).

Передматчева думка головного тренера «Руху» Віталія Пономарьова: «У «Миная» завдання зберегти прописку в УПЛ, тож в матчі проти нас ця команда віддасть всі сили. Гра проти «Миная» точно буде важкою». Пропустить гру дискваліфікований нападник рухівців Теслюк. Також львівському клубу не допоможуть травмовані Підгурський та Слюсар, натомість відновилися голкіпер Ванівський та форвард Карабін.

Статистика зустрічей

Шляхи «Руха» та «Миная» перетиналися вже шість разів в УПЛ: в п’яти матчах були зафіксовані нічиї та одну перемогу святкували рухівці. Востаннє минайці приймали «жовто-чорних» 25 травня минулого року і переможця виявлено не було – нічия 0:0. Цікаво, що обидві зустрічі цих суперників на Закарпатті завершилися без забитих голів. Матч суперників у першому колі поточного чемпіонату на «Арені Львів» також завершився з рахунком 0:0. Тоді «Минай» ще очолював Володимир Шаран.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дмитра Євтухова (Дніпро), який в УПЛ провів лише 2 матчі. Раніше «Минай» за Євтухова провів один матч в чемпіонаті, зазнавши поразки. «Рух» за цього арбітра зіграє першу гру в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Минай» продовжує боротися за збереження прописки в УПЛ і налаштований на перемогу. «Рух» намагатиметься закріпитися у першій п’ятірці команд чемпіонату. Прогнозуємо бойову нічию на стадіоні «Минай».

Орієнтовні склади:

«Минай»: Бандура, Кисіль, Скиба, Нємчанінов, Піддубний, Вітенчук, Петько, Кораблін, Вакула, Устименко, Попов.

«Рух»: Ледвій, Холод, Сич, Слюбик, Роман, Дідик, Таллес, Пастух, Плюман, Квасниця, Федор.

22 квітня, понеділок

«Минай» – «Рух»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі UPL.TV
МИНАЙ – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 1
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 1
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
ФК. "Рух" -удачі ! 
Дуже мені хочеться щоб той ментай поставили на місце і виперли в першу лігу з їхніми підкупленнями і засраним стадіоном !
1927FCDK1927
За Желька!