Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 21 квітня 2024, 03:16
6301
30

Друга кубкова невдача за сезон. Челсі з Мудриком вилетів із Кубка Англії

Команда Почеттіно провела майже ідеальний матч проти «Манчестер Сіті» – не вистачило голів

| Оновлено 21 квітня 2024, 03:16
6301
30
Друга кубкова невдача за сезон. Челсі з Мудриком вилетів із Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Наприкінці клубного сезону не одними лишень матчами чемпіонатів чи єврокубків сповнений календар. Є ще й національні Кубки, у рамках яких команди можуть або довершити й без того успішну кампанію, або спробувати її хоч якось урятувати.

Лондонський «Челсі», наприклад, спробував зробити щось подібне кілька місяців тому за рахунок перемоги в Кубку англійської ліги, але в драматичному фіналі поступився «Ліверпулю». І хоча в чемпіонаті команда Маурісіо Почеттіно досі не може дати ради стабільності власних підсумків, вона все ж таки дісталась півфіналу Кубка Англії, суперник за яким був дуже складним.

Чинний чемпіон країни та володар головного трофею Ліги чемпіонів УЄФА, «Манчестер Сіті», якого ми посеред цього тижня вже бачили в справжній розпачі після серії пенальті в головному міжнародному європейському клубному змаганні, яку для мадридського «Реала» виграв український воротар Андрій Лунін.

І оскільки після того матчу минуло всього кілька діб, то головною мрією всіх, хто був дотичним до «містян», було уникнення екстратаймі чи, не дай Боже, ще однієї футбольної лотереї. Однак для цього потрібно було грати першим номером чи хоч намагатись демонструвати звичний для себе стиль триваліше, аніж дві хвилини через десять у першому таймі, чим і займалась команда Жузепа Гвардіоли.

«Челсі» просто виглядав краще за «Манчестер Сіті» в плані цілісності ігрового малюнку. Коли таке говориш, то дійсно варто себе перепитувати, чи про той «Сіті» ми взагалі ведемо розмову. Але так, номінальні господарі «Вемблі» не просто не демонстрували нічого путнього в атаці, а ще й могли пропустити кілька разів до перерви. Однак у «синіх» був Джексон на вістрі атаки, і для тих, хто знає, про що йдеться, той усе розуміє без додаткових коментарів.

Марнувати таку кількість гольових моментів – за таке неможливо було пробачити форвард «Челсі». Тим паче, що після перерви цих ситуацій ставало виключно більше. Команда Почеттіно дійсно проводила, напевно, найкращий із точки зору футбольної думки матч, бо «Сіті» що тільки не робив у відповідь, але взагалі нічого не працювало. Клуб із Манчестера давно не проводив настільки слабку зустрічі, але цим ще треба було скористатись.

Насправді, за такого розвитку подій для лондонців навіть непогано було б переводити гру в додатковий час – там у суперників і сил могло десь не вистачити, щоб узагалі не здивувало. «Челсі» зрештою й прийшов саме до такої тактики, але клас є клас. Якщо дати один момент де Брюйне для прострілу з лівого флангу штрафного на дальню, то він його зробить. А Бернарду завершить рикошет від Петровича. А «Сіті» після чого переможе й готуватиметься до фіналу. Хоча півфінал вони майже програли.

Суперника для команди Гвардіоли визначать завтра в парі «Ковентрі» – «Манчестер Юнайтед».

Кубок Англії. Півфінал.

«Манчестер Сіті» – «Челсі» - 1:0

Гол: Силва, 84

Попередження: Альварес, 58, Фоден, 83, де Брюйне, 86 — Кайседо, 45, Петрович, 83, Енцо, 86, Мудрик, 90+8

«Манчестер Сіті»: Ортега – Аке, Аканджі, Стоунз (Діаш, 46), Вокер – де Брюйне, Родрі – Гріліш (Доку, 65), Фоден, Сілва – Альварес (Бобб, 88).

«Челсі»: Петрович – Кукурелья (Чілвелл, 89), Чалоба, Сілва, Гюсто (Дісасі, 80) – Енцо (Стерлінг, 89), Кайседо – Палмер, Галлагер, Мадуеке (Мудрик, 80) – Джексон.

Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія).

Стадіон: «Вемблі» (Лондон, Англія).

Удари (у площину): 14 (3) – 10 (5)
Кутові: 8 – 4
Офсайди: 3 – 2.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 11°C

Події матчу

84’
ГОЛ ! М'яч забив Бернарду Сілва (Манчестер Сіті).
Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Anna.
Ман Сіті зіграли відверто не фонтан, видно протистояння з Реалом відібрало багато сил. Але хто Челсі винуватий, що вони не реалізували свої моменти. 
VARioR
МС, насамперед, пощастило в тому, що сьогодні кубковий матч. По розкладу 34 тур АПЛ в них виїзний матч з Тотемом і цілком можливо вони втратили б очки. Адже виснажливі 120 хв. проти Реала далися в знаки. Ну, а Челсі самі винні, що не скористались такою нагодою.
George1
Мудрик якийсь недалекий .навіс за ворота .в захисті не допомагає а стоїть і дивиться .почетіно вже не знає куди його збагрити хоч за двадцятку 
Володимир
Челси пропустил ! Наши комментаторы в студии дружно повесили вину на Кукурелью ,  хотя наш Миша , который , как левый вингер , обязан был помогать Кукурельи , находясь рядом,  просто смотрел футбол .. Как всегда !
Віталій Ткачук
Здавалося Реал зробив все для Челсі ( виснажили МС  повністю ), просто забийте той нещасний гол, але ж ні, рахіти якісь. 
luceorius
 Схоже, у фіналі другий рік підряд буде  манчестерське дербі.
avk2307
Плакали бонуси палкіна і даші
Max-Morlock
Шо с ногами, Палмер?  Ааа, это же не Эвертон)))
Шо с ногами, Джексон?  Иди в Диско.)
Аууу,  Энцо....
Куку!!!  Тебе же Мудрик показал где держать.
T-800
СИТИ:
Чемпионат 22/23 + Чемпионат 23/24 ?
ЛЧ + (победа над Интером) ЛЧ - (поражения по пенкам)
Кубок в прошлом году + и Кубок в этом году+
5 из 6 трофеев возможно бэк-ту-бэк.
Eugenii Skrypka
Мурзик не доиграл эпизод 
GloryUkraine
Такої безглуздої гри від обох команд я давно не бачив. 
McLay
"Челсізмудріком"
apepa
Летом горе Мудрик на правах аренды перейдет в Брюге. Вот увидите. АПЛ слишком тяжелая для Мышки..
Serhii P.
Мудрик на останніх хвилинах двічі затупив з навісами у штрафний майданчик. Певно, Почеттіно це не сподобалось, судячи з виразу його обличчя. Не вмієш подавати - попроси когось іншого, або вчися робити навіси у штрафну, це ж нескладно.
T-800
БАРСЕЛОНА (2014-2015 - 2015-2016):
Чемпионат + /+
Кубок +/+
ЛЧ +/- (вылет в четвертьфинале)
5 из 6 чашек
АЯКС (1970-71 - 1971-72):
Чемпионат - (вторые в Лиге) /+
Кубки Голландии +/+
КЕЧ +/+
тоже 5 из 6 в старое время
Harun Bakircioğlu
Аргентинский физрук в своем репертуаре, матч можно было выиграть, но он его слил.
Лига конференций без динамо
ёб_ный джексон, тупо выигранный матч не забили свои моменты и слили в конце  
Remark
#ЧелсізМудриком 
Як тіки Мішу випустили, так Челсі і пропустило через 5 хвилин.
Дуже шкода. Сподівався, що Челсі в цьому році візьме кубок.