Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2024, 04:07
1937
4

Чорноморець – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Навряд чи команди зможуть потішити голами, проте боротьбою – точно

| Оновлено 21 квітня 2024, 04:07
1937
4
Чорноморець – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 20 березня, відбудеться матч 25-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому стосунки з'ясують одеський «Чорноморець» і «Кривбас» Кривий Ріг. Поєдинок відбудеться в Одесі на стадіоні «Чорноморець». Початок – о 15:30 за київським часом.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» у турнірній таблиці УПЛ посідає 8-ме місце. У 23 матчах «моряки» набрали 29 очок – 9 перемог, 2 нічиї, 12 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У весняній частині нинішнього сезону «Чорноморець» перемогами своїх шанувальників не радує. Стартувала команда Романа Григорчука в другій частині кампанії вкрай погано, здобувши одну нічию («Оболонь» – 1:1) за одразу трьох поразок («Динамо» – 0:1, «Ворскла» – 0:1, «Верес» – 0:1). Здається, всередині одеського колективу мало кого заспокоювало те, що три невдачі поспіль сталися з мінімальним рахунком.

Першу перемогу у 2024 році «Чорноморець» відсвяткував лише 30 березня – у Житомирі над «Поліссям». Проте переміг він там потужно – 4:1.

Утім, уже за декілька днів у півфіналі Кубка України «моряки» з таким самим результатом програли «Шахтарю» і не змогли вийти до фіналу турніру.

Однак від великого кубкового фіаско команда оговталася швидко і в УПЛ здобула другу перемогу в 2024-му, обігравши вдома «Олександрію» – 3:2. Продовження успішної серії не було – через тиждень, 14 квітня, одесити поступилися «Зорі» з рахунком 0:1.

Кривбас

Криворізький «Кривбас» у турнірній таблиці УПЛ посідає 3-тю позицію. У 24 матчах він набрав 48 очок – 14 перемог, 6 нічиїх, 4 поразки.

Весняна частина сезону у виконанні підопічних Юрія Вернидуба виходить дуже не однорідною та однозначною. На старті 2024 року вони розгромили в Черкасах ЛНЗ – 3:0. Далі – було подібне велике фіаско в матчі з «Шахтарем» (2:5). Невдачу в протистоянні з «гірниками» гравці з Кривого Рогу переварили швидко і видали три переможні поєдинки – з «Оболонню» (1:0), «Колосом» (1:0) і «Вересом» (2:0).

Низка триочкових завоювань перейшла у «Кривбасу» в смугу з нічиїх, яка на сьогодні залишається актуальною. 8 квітня криворіжці поділили очки з «Ворсклою» (1:1) на своєму полі, а 13-го числа – зіграли знову 1:1 з «Рухом» у Львові.

Статистика матчів

«Чорноморець» і «Кривбас» провели між собою у вищому дивізіоні чемпіонату України 38 матчів. На рахунку одеської команди 16 перемог, у криворіжців – 13, 9 ігор завершилася внічию.

У матчі першого кола нинішнього сезону «Кривбас» переграв «Чорноморець» удома з рахунком 1:0. Перемогу команді Вернидуба приніс гол Приходька з пенальті.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Варакута – Путря, Салюк, Гучек, Єрмаков, Брагару, Васильєв, О.Кузик, Бадибанга, Штогрін, Авагімян.

«Кривбас»: Маханьков – Понєдєльнік, Бандейра, Стецьков, Дібанго, Бізімана, Вакулко, Д.Кузик, Хомченовський, Соса, Кожушко.

Прогноз на протистояння

Команда з Кривого Рогу вважається фаворитом матчу, але далеко не безапеляційним. І це не випадково: просто в Одесі їй не буде. Теоретично господарі поля чинитимуть гостям ґрунтовний опір. Але наскільки сильним і тривалим він виявиться – це питання. Одесити навесні-2024 дуже нестабільні. «Кривбас» більш постійний, тому насилу, але повинен домогтися в Одесі перемоги.

20 квітня, субота

«Чорноморець» – «Кривбас»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 15:30
ТБ-трансляція на UPL.TV
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
ЧОРНОМОРЕЦЬ – КРИВБАС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
CheMP
парни, нужна победа! удачи! 
alex belogubko
вместо Штогрина во 2 тайме ГОМЕСА
ErichMariaШевченко
Вся Коломыйщина за Черноморец!
Фанькин кот
Пусть Кривбасс побеждает и дынамку суркисову на третье место опускает.