Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2024, 06:09
248
1

Бондар відзначив плюси і мінуси Шахтаря в перенесеному матчі із Зорею

Гравець донецької команди – про переможну гру 10-го туру УПЛ

| Оновлено 21 квітня 2024, 06:09
248
1
Бондар відзначив плюси і мінуси Шахтаря в перенесеному матчі із Зорею
Getty Images/Global Images Ukraine. Валерій Бондар

Захисник донецького «Шахтаря» Валерій Бондар поділився враженнями від перенесеного матчу 10-го туру Української Прем'єр-ліги із «Зорею» (3:1):

– У нас завжди із «Зорею» непросто складаються ігри. Це вже, як традиція, всі наші матчі проходять напружено. Наш суперник має прекрасний підбір гравців, які грають у якісний футбол. Луганчани - дуже сильні в контратаках, сьогодні всі це побачили. Вважаю, що нинішня 10-та позиція «Зорі» – незаслужене місце для них. У луганчан усе попереду. Сподіваюся, вони не вилетять у Першу лігу, і наступного сезону вони показуватимуть такий футбол, як нинішньої весни, протягом усього чемпіонату.

Восени «Зоря» грала в груповому турнірі Ліги конференцій і багато сил і часу витратила на дорогу. Тоді вони втратили багато очок в УПЛ. Історично, я знаю, що «Зоря» славилася чудовими гравцями і хорошою грою.

Чому суперник став регулярно створювати моменти біля воріт Різника після вилучення захисника Джордана у своєму складі? Ми це будемо розбирати. Є в нас така проблема, коли в суперника вилучення, нам потрібно швидше вмикатися, бути сконцентрованими в усіх моментах протягом 90 хвилин матчу. На щастя, сьогодні всі ми правильно відреагували на пропущений гол. Після красивого голу Бондаренка ми довели гру до перемоги.

Хто був найкращим гравцем «Шахтаря»? Відзначив би всю команду.

«Шахтар» після перемоги над «Зорею» в турнірній таблиці УПЛ зміцнив своє лідерське становище, маючи в активі 55 очок. Це на 4 пункти більше, ніж у «Динамо», яке йде другим. «Зоря» посідає 10-ту позицію з 26 очками.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Главный плюс: бабло лохметова.
Производные плюсы от главного плюса: подкуп судей, подкуп тренеров и/или игроков команды соперника (как в обоих матчах с Оболонью), стимулирование соперников Динамо.
Производный от главного и дополнительный плюс: гнилой и лицемерный подкаблучник Шева.
Дополнительный плюс: полная инфантильность и покорность суркисят при очередных дау нецких провокациях в стиле ИПСО.