Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

17.04.2024 15:30 – FT 1 : 3
3 грудня 2023 матч перервано на 2-й хв через повітряну тривогу. Догравання – 17 квітня 2024 року
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2024, 01:24
4678
8

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Команда рівня Динамо не має так грати»

Наставник киян висловився про перенесений матч 16-го туру УПЛ

| Оновлено 18 квітня 2024, 01:24
4678
8
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Команда рівня Динамо не має так грати»
ФК Динамо. Олександр Шовковський

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський прокоментував перенесений матч 16-го туру УПЛ проти «Миная» (3:1):

– Вітаю всіх уболівальників «Динамо» з перемогою. Нарешті, ми зіграли цей матч. Матч із незвичними обов'язками. Як ви знаєте, у минулому турі у грі з «Олександрією» у нас було вилучення, але так як цей матч догравався, а розпочався він ще в грудні, ми отримали дозвіл на те, що Волошин може зіграти в цьому матчі. В будь-якому випадку, хоч ми випустили б його у стартовому складі, хоч не випустили, він мав би пропустити наступний матч з «Поліссям».

Крім того, ви, мабуть, знаєте, що за регламентом ті гравці, які виходили у стартовому складі на цей матч у грудні, якщо вони не виходили у стартовому складі у дограванні, взагалі не могли бути заявленими на цю гру. Тому у нас були певні зміни у стартовому складі. Ми дали можливість зіграти тим гравцям, які багато пропустили, планували заміни. В принципі, готувались до цієї гри традиційно. Ми розуміємо, що нам важливо у кожній грі перемагати, для нас кожна гра – це фінал.

– Чому сьогодні був відсутній Володимир Бражко?

– На пресконференції в Олександрії я казав, що у нас є якась застуда чи інфекція в команді. Після гри з ЛНЗ захворів Нещерет, вночі перед грою з «Олександрією» піднялася висока температура у Сироти, він був виключений з заявки на гру. Після гри з «Олександрією» так само захворів Бражко – у нього була висока температура, тож він не зміг взяти участь у грі з «Минаєм».

– Давно на полі не було Караваєва, що з ним? Він просто не потрапляє до складу чи якісь інші причини?

– У нас в команді 24 польових гравці та чотири воротарі. Кожен у тренувальному процесі доводить свої претензії на те, щоб грати у стартовому складі. На сьогоднішній день Олександр перебуває трохи не в тих кондиціях, на які ми розраховуємо. Але він в обоймі. Я розглядав можливість випустити його на поле у цій грі. Але якби я не випустив у старті Тимчика, то не зміг би взагалі розраховувати на нього у цьому матчі.

– Ви схопились за голову, коли Бущан вийшов далеко з воріт за рахунку 2:1 та виконав функції центрального захисника. Якими були ваші думки?

– Якщо говорити про конкретний епізод, на мою думку більш відповідально та впевнено мали зіграти наші центральні захисники. Була висока «свічка», м’яч довго висів у повітрі. Вони були першими на м’ячі й могли спокійно відкинути м’яч голкіперові. Ми могли на рівному місці подарувати гол нашому супернику. Тому в мене була така реакція.

– Другий тайм домашнього матчу з ЛНЗ дався вашій команді важко, сьогодні та сама ситуація – після якісного першого тайму у виконанні «Динамо» суперник перебудовується, нав’язує свою гру. Чому так відбувається?

– Я собі вже задавав це питання. Дійсно, ми провели два різні тайми, і якщо в першому таймі повністю домінували, мали ігрову перевагу, забили два м’ячі, могли забивати більше, те, як грали в другому таймі, як на мене, команда рівня «Динамо» не має так грати. У другому таймі мені здалося, що грали дві рівні команди.

Події матчу

86’
ГОЛ ! М'яч забив Назар Волошин (Динамо Київ).
48’
ГОЛ ! М'яч забив Тимур Кораблін (Минай).
29’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
5’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

П'ятиразовий тріумфатор кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 30 квітня 2024, 07:22 1
П'ятиразовий тріумфатор кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Барселона» зіграє у головному єврокубковому клубному турнірі у наступному сезоні

Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»
Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 17
Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
😼
В коментарях одні долбо#би, тьфу на вас чорти!
vovei
Про Кароваева,вообще,нужно забыть как страшный сон.
KIEWADIM
Саня, бро, ну чесн слово, конечно не должны... Дай им по зубам, выгони баласт. Неужели  нет талантливой молодежи? РЕФОРМИРУЙ эту конченную систему, иначе ДК загниет навсегда.
Max-Morlock
Надо же!  Сам Главком сообщает, что Динамо отстой.
Лига конференций без динамо
У дырявых опущенцев есть уровень? Их уровень от пивзавода в очко получать  в кубке от лнз отхватывать две щеки в чемпионате ,и от ноунеймов в Лке смоктать