Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 квітня 2024, 10:48
8910
25

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

| Оновлено 16 квітня 2024, 10:48
8910
25
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Getty Images/Global Images Ukraine

Тридцять третій тур англійської Прем’єр-ліги організатори також вирішили провести за широкою програмою, що останній матч зачепив уже новий тиждень. Але яке ж символічне значення мала для українського вболівальника гра на «Стемфорд Бридж», де лондонський «Челсі» зустрічався з «Евертоном». Певна річ, через присутність нападника «синіх» Михайла Мудрика та захисника «ірисок» Віталія Миколенка, гравців національної збірної України, у стартових складах своїх команд.

Однак перший тайм цієї зустрічі в підсумку ввійде до історії саме «пенсіонерів», тоді як уболівальники команди Шона Дайча якнайшвидше намагатимуться забути ці жахливі 45 із надлишком хвилин. Хоча починалось для гостей усе навіть дуже непогано – «Евертон» активно пресингував на чужій половині, «Челсі» традиційно цей тиск не витримував, помилявся, але так щоб скористатись цим… У «ірисок» був момент за участі Бету, коли той із пари метрів до порожніх воріт примудрився пробити вище цілі на завершення прострілу з правого флангу від Коулмана, та й усе на тому.

Футболісти Дайча забити не змогли, тоді як уже в наступній атаці Палмер шокував їх уперше дальнім ударом під ліву стійку на завершення стінки з Джексоном перед штрафним. А потім і вдруге шокував майже одразу, коли доїв добивання відскоку від Пікфорда, який парирував удар у дотик від нападника з прострілу Мудрика. А потім і втрете шокував, коли Пікфорд подарував йому м’яч невдалою грою ногами за межами штрафного.

Удар лівою, удар головою, удар правою – так це ж ідеальний хет-трик! То які можуть бути взагалі питання? «Евертон» ще й учетверте пропустив до настання перерви. Ні, не від Палмера знову, а від Джексона, на якого з флангу навісив Кукурелья. Хоч у чомусь було різноманіття. А в іншому – команда Дайча виглядала розгубленою, і хоч і намагалась боротись, але з таким рахунком шансів було не просто мало, а майже не було взагалі.

Потрійна заміна від керманича «Евертона» ситуацію після перерви жодним чином не поліпшила. Як би «Челсі» не намагався віддавати м’яч суперникам, ті за будь-яких обставин не могли вигадати, що саме з ним потрібно робити. Звідси й така зовнішня немічність в атаці від гостей та всі супутні проблеми. І з часом ситуація ставала тільки гіршою, хоча господарі подекуди ладні були більше байдикувати, аніж грати в футбол.

Але не коли справа доходила до пробиття пенальті, який на 61 хвилині самотужки заробив Мадуеке за фол від Тарковські на правому фланзі штрафного. Ноні хотів бити сам, але там ще ж був Джексон, а потім Галлагер підійшов розбиратись, і в підсумку взагалі удар виконував Палмер, а решта гравців «синіх» на нього образилась. Добре, що хоч забив пострілом у правий нижній кут. Дитячий садок якийсь!

І вже на завершення матчу, коли особливо ніхто до цього й не прагнув, вийшов вихованець академії Гілкріст і забив із добивання від відбитого Пікфордом пострілу Чілвелла з лівого флангу штрафного на протилежний бік поля. На радість трибун «Стемфорд Бридж», хоча ті настільки багато, як цього вечора, у сезоні ще точно не раділи.

У наступному турі лондонський «Челсі» гратиме гостьове дербі проти «Арсенала», тоді як «Евертон» прийматиме «Ноттінгем Форест».

Англійська Прем'єр-ліга. 33-й тур.

«Челсі» – «Евертон» - 6:0

Голи: Палмер, 13, 18, 29, 64 (пен.), Джексон, 45, Гілкріст, 90

Попередження: Мудрик, 40 – Гарнер, 28, Янг, 36, Тарковські, 52, Кін, 66

«Челсі»: Петрович – Кукурелья, Чалоба, Сілва, Гюсто (Гілкріст, 88) – Галлагер, Кайседо – Мудрик (Чілвелл, 79), Палмер (Казадеї, 80), Мадуеке (Чуквуемека, 72) – Джексон (Вашингтон, 88).

«Евертон»: Пікфорд – Миколенко, Брентвейт (Кін, 57), Тарковські, Коулман (Паттерсон, 46, Годфрі, 90+2) – Макніл, Онана (Гомеш, 46), Гарнер (Гаррісон, 46), Янг – Дукуре – Бету.

Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія).

Стадіон: «Стемфорд Бридж» (Лондон, Англія).

Удари (у площину): 14 (10) – 10 (2)
Кутові: 4 – 8
Оффсайди: 0 – 4.

ЧЕЛСІ - ЕВЕРТОН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 13°C

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Алфі Гілкріст (Челсі).
64’
ГОЛ ! З пенальті забив Коул Палмер (Челсі).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Ніколас Джексон (Челсі).
29’
ГОЛ ! М'яч забив Коул Палмер (Челсі).
18’
ГОЛ ! М'яч забив Коул Палмер (Челсі).
13’
ГОЛ ! М'яч забив Коул Палмер (Челсі).
Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: У Карпат буде солідний трансферний бюджет в УПЛ
Футбол | 30 квітня 2024, 12:24 7
Джерело: У Карпат буде солідний трансферний бюджет в УПЛ

Львівський клуб зможе купувати гравців навіть за 1 мільйон доларів

Неймовірний Роберт! Барселона виграла трилер у Валенсії та обігнала Жирону
Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1
Неймовірний Роберт! Барселона виграла трилер у Валенсії та обігнала Жирону

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Нормально Мудрик паси роздавав,а якщо партнери  кривоногі , то як завжди винен Мудрик
Octopus
Мудрик участвовал в атаках, был активным, поначалу не выпадал из игры, а потом Палмер наклепал голов и Миша сник и пропал. Почеттино даже поменял первым Мадуекэ, а не его, мол, давай соперник позволяет, набивай статистику, да куда там. Он вообще не умеет бить по воротам, вместо спортзала каждый день надо идти на поле и отрабатывать удары. Бабка в 60 лет сильнее и точнее бьет.
ErichMariaШевченко
Решающий гол №2 сотворил Мудрик, а Палмеру осталось добить отскок после неудачного удара другого))
8number
Бачили обличчя Мурзіка на лавці запасних? Він там сидить наче пасажир на вокзалі 😀 Немає ні спілкування з партнерами, ні радості за розгромну перемогу, — здається, наче він зовсім не розуміє де він і шо робить тут.
McLay
''Челсізмудріком'', а Палмер забиває! "Заголовочники'', переходьте вже на "Палмерзчелсі''.😂
AK.228
Шкода Миколенко… але по суті він не винен в жодному мʼячі пропущеному 
Cruyff
З небагатьох матчів Челсі, які бачив і цьому сезоні, Палмер виділяється сміливістю в своїх діях та прийнятті рішень, зокрема щодо ударів. 
mayakovskiy1
Супер захисник Миколенко ковтнув 6 плюх, а сраки диркофанів палають від гри Мудріка)) Все як завжди
George1
Коли мудрику  віддали пас перед  воротами  і він просто подарував воротареві то з ним все зрозуміло  а якби в цей момент програвали або 0 0 ? Нічого не змінилось .може в Ковентрі він і буде вибігати в контратаку але АПЛ це точно не рівень мудрика
Remark
Як то каже Дмитро 1,5 IQ - безрезультативний Мудрик😫
Saar
Мудрик -баласт
Фанькин кот
Дынамофаны, а не желаете обсудить искрометную игру своего Мыколы в этом матче? А то всё Мудрику "косточки перемываете"...