Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 квітня 2024, 22:00
3558
4

Челсі – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок в АПЛ

| Оновлено 15 квітня 2024, 22:00
3558
4
Челсі – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter. Михайло Мудрик та Віталій Миколенко

15 квітня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 33-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Ставки на матч Челсі – Евертон

Челсі

Команда закінчила минулого сезону лише на 12-му місці. Тоді це здавалося глибоким провалом, тим дном, від якого за Почеттіно, який влітку прийшов на тренерську посаду, з оновленим складом вдасться відштовхнутися і піднятися - питання було тільки в основному в тому, наскільки помітним вийде прогрес. Але у 2023/2024 щось вдається хіба що у кубковому форматі. І то наприкінці зими через гол ван Дейка програли фінал Кубка Ліги. Так, вдалося пройти до 1/2 кубка країни. Але, навіть пройшовши там якось Манчестер Сіті, потім чекає у вирішальному поєдинку Юнайтед. Там примудрилися виграти у квітні у видовищному, але переповненому взаємними помилками поєдинку. Тож не дивно, що потім була тільки нічия з аутсайдером, Шеффілд Юнайтед.

Евертон

Клуб уже звично веде боротьбу за виживання. Цим він займається весь час після відходу Карло Анчелотті, ось уже третій сезон поспіль. Минулої весни від падіння до Чемпіоншипу врятувала ставка на Шона Дайша. Цей досвідчений менеджер забезпечив подальший прогрес синіх. Але вони зіткнулися із новим серйозним викликом: відбирали 10 очок за фінансові порушення. Потім, щоправда, 4 повернули, але при цьому така апеляція була опублікована в розпал спаду ірисок. Вони ніяк не могли виграти чималу частину зими та весь березень, беручи максимум нічиї. І лише з Бернлі, одним із аутсайдерів, вимучили вже у квітні мінімальну перемогу. Але дуже вчасно, з урахуванням того, що і Лутон у тому турі зумів перемогти, піднявши градус боротьби за виживання. А потім ще й новий штраф, хай і у вигляді -2, наспів.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

За 5 крайніх очних матчів пенсіонери змогли здобути лише 1 перемогу. І цього сезону іриски оформили 2:0 на своєму полі.

Прогноз

GGBET вірить у аристократів. Але іриски повинні дати бій, а господарі не ідеальні. Ставимо на гостей при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
😼
Буду вболівати за Евертон, успіхів їм. Челсі взагалі не подобається і ніколи не подобалась, і це не за того що там Мурзік грає, а взагалі.
Цікавий матч має бути, шанси у Евертона є, хоч і не великі.
LexХХХ
1-1 Заб'ють Мудрик і Миколенко🤭