Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2024, 04:03
14980
274

Три перерви, вилучення і гол після перевірки. Динамо здолало Олександрію

Команди створили чимало небезпечних моментів

| Оновлено 14 квітня 2024, 04:03
14980
274
Три перерви, вилучення і гол після перевірки. Динамо здолало Олександрію
ФК Динамо

У суботу, 13 квітня, відбувся матч 24-го туру Української Прем'єр-ліги, у якому зустрілися ФК «Олександрія» та київське «Динамо».

До початку 24-го туру «Олександрія» посідала 11 місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 24 очки після 22 поєдинків. «Динамо» перебувало на третій позиції. Кияни у 21 матчі набрали 45 залікових балів. У попередньому турі обидві команди втратили очки. «Динамо» на своєму полі несподівано зіграло внічию з черкаським ЛНЗ – 1:1. «Олександрія» в Одесі поступилася «Чорноморцю» з рахунком 2:3. Тож головні тренери Руслан Ротань і Олександр Шовковський сьогодні прагнули реабілітуватися.

Команди дуже активно розпочали матч. Одразу після стартового розіграшу м’яча з центра поля динамівці провели атаку. Голкіпер Шевченко зіграв на виході та забрав м'яч до рук. В атаці у відповідь Мартинюк з лівого флангу виконав гострий простріл у штрафний майданчик, де Кулакову трохи не вистачило, щоб дотягнутися до м'яча та переправити його у ворота. На 10-й хвилині Шевченко помилився під час передачі, динамівці перехопили м'яч на чужій половині поля. Шапаренко віддав пас праворуч, Волошин пробив з меж штрафного майданчика, голкіпер корпусом заблокував удар.

У середині першого тайму гостру атаку провели господарі. Калітвінцев віддав класну передачу в глибину на Кулакова, який прийняв м'яч на лівому куті штрафного майданчика. Нападник відпасував на Ковальця, який набігав по центру. Кирило увійшов до штрафного майданчика, у боротьбі з захисником намагався пробити по воротах, але впав. Арбітр розцінив такі дії як симуляцію та покарав Ковальця жовтою карткою.

ФК Олександрія

На 29-й хвилині своїм небезпечним моментом відповіли динамівці. Вівчаренко зіграв на перехопленні на половині поля господарів і відпасував на хід Ванату, той увірвався до штрафного майданчика ліворуч від центра та пробив в напрямку дальнього кута воріт. М'яч пролетів поруч зі стійкою.

Цікавий розвиток подій було перервано через повітряну тривогу. На той момент команди відіграли пів години. Вимушена перерва тривала у три рази довше. На щастя, вона не вплинула на гравців. Після поновлення гри події були ще цікавішими. На 37-й хвилині Шапаренко з лівого флангу змістився трохи правіше та завдав удару з-за меж штрафного майданчика. М'яч вдарився об газон перед голкіпером Шевченком, але він все ж зміг у падінні здійснити сейв. На 41-й хвилині Калітвінцев виконав кутовий удар. Кулаков на ближній стійці скинув м'яч вздовж воріт, Калюжний з метра головою намагався переправити його у ворота. М'яч влучив спочатку в Шулянського, потім у Бражка, але лінію воріт не перетнув. В атаці у відповідь Волошин пройшов правим флангом, втік від Мартинюка, увійшов до штрафного майданчика та прострілив вздовж воріт, але Ванат не зміг переправити футбольний снаряд у ворота.

ФК Динамо

Майже одразу Волошин отримав попередження за небезпечну гру проти Логінова. Через дві хвилини арбітр показав Назару ще одну жовту картку. Цього разу гравець «Динамо» у верховій боротьбі ліктем влучив по обличчю того ж Логінова. Таким чином, на другий тайм гості вийшли у меншості.

Його початок пройшов за переваги «Олександрії». Підопічні Ротаня набагато більше контролювали м’яч. Однак небезпечний момент виник біля воріт господарів. На 53-й хвилині Шевченко вийшов за межі штрафного майданчика, випередив Ваната та головою вибив м'яч. Той відскочив до Шапаренка. Микола намагався поцілити у порожні ворота, але Шевченко за межами штрафного майданчика заблокував удар. Минуло 15 хвилин другої половини гри, і команди пішли на ще одну перерву. Знову через повітряну тривогу. Цього разу вимушена пауза тривала пів години.

Через чотири хвилини після поновлення гри динамівці забили гол. Бражко у центрі поля виграв боротьбу за м'яч у Кравченка. Потім дійшов до штрафного майданчика, обігрався в пас з Шапаренком і потужно пробив під поперечину. Епізод перевіряв ВАР, а потім особисто арбітр Деревінський. Питання виникли щодо боротьби Бражка з Кравченком. На повторі було видно, що Бражко зачепив ногу Кравченка. Однак арбітр розцінив, що гравець «Олександрії» почав падати ще до цього контакту.

ФК Динамо

Після пропущеного голу гості основні зусилля сконцентрували на захисті. Попри чисельну меншість вони впевнено закривали простір на своїй половині поля і не дозволили підопічним Ротаня створити хоч якийсь момент для взяття воріт. Мало того, команда Шовковського забила другий гол, але арбітр його не зарахував через офсайд у Шапаренка.

Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур.

«Олександрія» – «Динамо» – 0:1

Гол: Бражко (64).

Попередження: Ковалець (22) - Волошин (43), Тимчик (54).

Вилучення: Волошин (45).

«Олександрія»: Шевченко – Мартинюк, Кравченко (Сігеєв, 74), Логінов, Копина – Ковалець, Шостак (Бєляєв, 61), Калюжний – Шулянський (Беззера, 74), Калітвінцев – Кулаков (Костишин, 83).

«Динамо»: Бущан – Вівчаренко, Дячук, Попов, Тимчик – Андрієвський, Бражко – Кабаєв (Ярмоленко, 85), Шапаренко, Волошин – Ванат.

Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький).

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія).

Наші оцінки:

Заміни «Олександрія»: Бєляєв - 5.5, Сігеєв - 5.5, Беззера - 5.5, Костишин - б/о.

Заміни «Динамо»: Ярмоленко - б/о.

ОЛЕКСАНДРІЯ – ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(130)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 274
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Вітаю усіх вболівальників Динамо з перемогою !!!
Юрген Гетманук
Эти кроты какие-то пассивные гомоsексуалисты - специально приходят на сайт, чтобы их динамовцы отимели.
NoMad
У шлюх ахмєтова траур. Самi Сашку не змогли переграти, а Динамо ще й в меншостi з ними виграло
PUMA
Всех болельщик самого популярного и титулованного клуба Украины со сложной но заслуженной победой. Почувствуйте разницу ! 
Alex T
Учитесь суслики или кроты как вас там как очки брать по игре, а не начислять в кабинетах 
Chort
ЕХ ОЧЕНЬ ОБИДНО, НО НИЧЕГО Я СО СВОЕЙ КРОТО БОТО БАНДОЙ, ПОЙДУ БУРЯТОВ УБЛАЖАТЬ,НАП ПРОСТО НРАВИТЬСЯ КОГДА НАС ИМЕЮТ. ВОТ ПОЛ ДНЯ НАС ИМЕЛИ ФАНАТИКИ ДИНАМКИ, В ТЕПЕРЬ МЫ ИДЕТ В РАСПОРЯЖЕНИЕ БУРЯТОВ. ШАХТЕР ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ РИНАТ НАШ БОГ И ЦАРЬ.   МОЯ КРОТО БОТО БАНДА НА ДЕВИЗ " НА ПОЛ ШИШЕЧКИ НЕ ПИД#РАС¡!!!!!!!!!!!!"
PUMA
Кроты,та дайте вы уже Димкеiq11 таблетку,видно же что чувак отравился,почти под каждым коментов рыгающий смайлик спамит
Pavel_i_CO
Дуже важлива перемога, з психологічної точки зору. Це не три очки в кабінеті. Чекаємо завтра приниження ДНОнєтскіх щурів в Полтаві 
Gargantua
хорошо что отскочили.
А то опять потерять очки при хорошей игре это было бы очень больно.
Pavel_i_CO
Мы никогда не устанем повторять "Еба..ь кротов(щурів), еба..ь"
sania
Кроти, ховайтеся!! Діма11 ку потер перчика!! 
Boodya
Дмитро 11iq а.к.а. Перчектер, то що там з відновленням гри?
Перець
Справжніх фанів Динамо вітаю всіх з перемогою! Фани Шахтаря йдіть на куй
FunnyCat_____
С победой, лучший клуб Украины!
Remark
За лупа ОтсосіТі, чекаємо і від тебе відповідь - також відео зі стадіону в підтримку твоєї улюбленої команди ФК Щур! Дозволяю на відео згадати мою «бабку»😅
Щось в мене сумніви, що ти взагалі хоч раз був на українському стадіоні, окрім зі свого села, там де корови пасуться😁
Chort
🫂➕🤖=🤖⚒️🐀
Chort
🍾➕🤖=⚒️
Chort
🐒➕🐷=⚒️
Chort
К СОЖЕЛЕНИЮ ЗАВТРА ВОРСКЛА СДЕЛАЕТ 👉👌С МОИМИ ЛЮБИМЫМИ🐀🐀🐀
SportsMan
Когда Бражко забил гол, то вар рассматривал на предмет, не влепить ли жёлтую игроку Александрии за удар по пятке Бражко? Ведь в аналогичной ситуации за игру Бенито влепили пеналь в ворота Динамо.