Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2024, 15:30
6297
185

Олександрія – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Більше жодних неаргументованих ротацій від Шовковського?

| Оновлено 13 квітня 2024, 15:30
6297
185
Олександрія – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 13 квітня, в Олександрії на стадіоні «Ніка» відбудеться матч двадцять четвертого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Олександрія» і київське «Динамо». Стартовий свисток рефері Олексія Деревинського з Києва пролунає о 15:30 за київським часом.

Олександрія


Команда Руслана Ротаня продовжує виконувати завдання з боротьби за виживання в Прем'єр-лізі. «Олександрія» наразі має відрив у п'ять очок від зони перехідних матчів, але до кінця сезону ще лишається достатньо ігор для того, щоб не вважати цю дистанцію нездоланною для її переслідувачів. Тим паче, вони також почали набирати свої бали, тож «поліграфам» не доводиться розслаблятись.

До слова, вони й самі мають ще пам'ятати той період минулої осені, коли не могли потішити фанатів перемогами, і лише після зимової паузи ситуація для команди Ротаня поступово почала покращуватися. Шість матчів уже минуло з моменту відновлення офіційних зустрічей – «Олександрія» перемогла у двох із них, причому виграла в команд, що розташовуються вище за турнірною таблицею – «Ворскли» та «Полісся».

Це був неоднозначний період сезону, коли і суперники начебто були серйозні, і дорогоцінних балів «поліграфи» зібрали достатньо – аж вісім. А було б узагалі ще на один більше, якби хтось не начудив у грі проти «Шахтаря» з реєстрацією футболістів. Але на «Динамо» цей важкий етап має завершиться, і якщо вдасться й тут розжитись очками, то далі має бути значно легше.

Єдине, треба буде обійтись без основного опорника Миколи Михайленка, права на якого належать саме киянам. А ще й без португальського центрального захисника Мігела Кампуша, який під час поразки від «Чорноморця» (2:3) отримав червону на початку матчу. Але тут ще треба розібратися, чи не піде це на користь надійності в обороні господарів.

Динамо


Команда Олександра Шовковського досить довго могла себе вважати формальним лідером чемпіонських перегонів, перебуваючи при цьому ледь не за межами зони єврокубків. Для цього в неї в запасі було три, а потім і два матчі, перемігши в яких київське «Динамо» мало б випередити будь-кого з конкурентів. Але зараз цієї можливості вже немає, оскільки «Шахтар» намагається йти без помилок, а ось у столичного колективу це виходить не дуже успішно.

Нічия в попередній грі проти ЛНЗ (1:1) стала реальною несподіванкою. І варто було Шовковському всього лише спробувати зіграти з Русланом Нещеретом у рамці воріт у якості простої ротації для Георгія Бущана. Експеримент виявився невдалим, «другий номер» припустився помилки, команда втратила очки. І це вже -4 від «Шахтаря», у якого також є ті самі два матчі в запасі, тож навіть перемога в майбутньому «Класичному» не допоможе обігнати конкурентів, якщо ті не помилятимуться.

Швидше за все, на цьому з невиправданими ротаціями від Шовковського точно покінчено. До кінця сезону – щонайменше, тому що далі починаються матчі проти фактично всіх прямих конкурентів у верхній частині турнірної таблиці, і «Динамо» має брати за їхнім підсумком максимум, щоб на щось претендувати. Добре, що повернулися травмовані Буяльський і Михавко, тому можна повертатися до «залізної» основи і міняти тільки фланги оборони за необхідності. Як і було з моменту, коли легендарний ексголкіпер очолив клуб.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Олександрії» та «Динамо» раніше перетиналися 32 рази в рамках чемпіонату України, Кубка України. 2 матчі завершилися перемогою «поліграфів», тоді як кияни виграли 25 зустрічей і ще 5 разів команди зіграли внічию. Різниця голів – 20:80, на користь «Динамо». Найбільша перемога команди з Кіровоградщини –1:0 (2016) та 2:1 (2018), у «Динамо» – 6:0 (2017). Востаннє команди зустрічалися на початку жовтня минулого року, коли голи Володимира Бражка (дубль), Владислава Ваната та Віталія Буяльського проти м'ячів Джевані та Данила Скорка принесли столичному клубу перемогу (4:2).

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 34-річний Олексій Деревинський із Києва, який на своєму рахунку має 30 матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Семен Шлончак і Олексій Миронов, а резервним арбітром відпрацює Юрій Іванов. На матчі буде присутня система VAR на чолі з Ігорем Пасхалом і його асистентом Володимиром Володіним. У Деревинського вже є досвід проведення матчів за участю «Олександрії» – 1 перемога, 3 нічиї, 1 поразка, і «Динамо» – 1 перемога.

Орієнтовні склади


«Олександрія»: Шевченко – Мартинюк, Кравченко, Логінов, Копина – Ковалець, Сігєєв, Калюжний – Шулянський, Кулаков, Калитвинцев.

«Динамо»: Бущан – Дубінчак, Михавко, Попов, Тимчик – Бражко – Кабаєв, Шапаренко, Буяльський, Волошин – Ванат.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі, господарі особливо не дадуть розвернутися суперникам. Нашою ставкою буде позиція – Фора. «Олександрія» (1.5).

13 квітня, субота

«Олександрія» – «Динамо»
Олександрія. «Ніка». 15:30
Пряма ТБ-трансляція – УПЛ ТБ
ОЛЕКСАНДРІЯ – ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 185
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Вітаю справжніх фанів Динамо , бажаю тільки перемоги клубу !
Магамед
Я КРАТАМ ПА ГУБАМ ВАД1ЛЬ НА БУТЫЛЬКА САЖЯЛЬ 1ХЬ
D1927K
Фєдя, чого такий злий? Клієнт за роботу не заплатив? Чи понос?
Магамед
ВИСАКО ВИСАКО В ГАРАХЪ ЖИЛЬ МАЛЭНЬК1Й ОЧЭНЬ ПОДЛ1Й КРОТ ВСЭМ ЛЮДЯМ ДЭЛАЛ ПАКАСТ1, ОДНАЖЬДЫ ПРИШЁЛЬ КИЕВЛЯНИН: СИЛЬНЫЙ КАК ДЖИГИТ, ВИСОК1Й КАК ГОРА, СМЭЛ1Й КАК ЛЕВ И ПАСАД1ЛЬ КРОТА НА БУТЫЛЬКА, - ДАК ВЫПЬЕМ ЖЫ ЗА ПАБЭДА ДИНАМО КИЕВ!
sania
Діма 11ай кью знову орієнтацію змінив? Ой, я нік мав на увазі.
PUMA
Давай Димка,навали кринжа 
Юрген Гетманук
Кроты, а чего минусуете, не нравится быть униженными? Злитесь и нервничаете от бессилия? Это хорошо.
D1927K
Фєдя на гілці, тому давайте побажаємо йому ВДАЧІ
Chort
АНУ АТВАЛИЛИ ОТ ФЕДИ . ЗА ФЕДЮ И ШАХТЕР СТРЕЛЯЮТ В УПОР !!!!!!!!!
sania
Залікові бали втрачатимуть всі, без варіантів. Кроти також не виключення. Маю надію, що Динамо вже пройшло стадію втрат.Сьогоднішня гра покаже. Бажаю успіху та красивої гри.
Юрген Гетманук
Мне нравится, когда у кротов подгорает
Boodya
Сьогодні одним з аргументів для провокаторів буде допущення до суддівства киянина матчу Динамо (хоч я також думаю, що це триндець і не правильно, але це не стане фактором підсужування Динамо...я надіюсь)).
Якась цікавий в нас регламент жеребу, з можливістю маніпуляцій
Boodya
Хлопці, ви спите взагалі? З 5-ти ранку тусується вже на гілці
Max-Morlock
Очередная раскарячка на 0:5.
Шо там сейчас?  РМ  20 - 80, Карлы!
PUMA
Интересно анонс Ворсклы с кротами хотя бы 50 коментов наберёт ?
Pavel_i_CO
Бєжєнці з лугандонії та жителі ордляндії мобілізовані сьогодні максимально. Страшна сила
Pavel_i_CO
Мы никогда не устанем повторять "сосать Донецк, сосать!!!"
Магамед
ВОТЭТЫТ УАСЯ КРАТОВСКИЙ ПРО ДИНАМО ПЛЁХО ПИШЭТ - НА СЛОВАХ ТЫ ЛЭВ ТАЛСТОЙ, А НА ДЭЛЕ Х@Й ПРАСТОЙ.