Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 квітня 2024, 01:06
3530
0

Ледь не врятувалися. Атлетіко з мінімальною перевагою обіграв Боруссію Д

У першому таймі домінували господарі, другий пройшов за повної переваги гостей

| Оновлено 11 квітня 2024, 01:06
3530
0
Ледь не врятувалися. Атлетіко з мінімальною перевагою обіграв Боруссію Д
twitter.com/Atleti

У середу, 10 квітня, у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрілися мадридський «Атлетіко» (Іспанія) та дортмундська «Боруссія» (Німеччина).

Господарі з першої хвилини почали активно тиснути на гравців «Боруссії». Пресинг був дуже потужним, і він швидко дав результат. Уже на четвертій хвилині «Атлетіко» відкрив рахунок, скориставшись помилками гостей. Кобель довго думав, кому віддати передачу, у підсумку відпасував на Матсена, який перед своїм штрафним майданчиком був під тиском гравця «Атлетіко». Нідерландець помилився, віддавши неточний пас. М'яч опинився у Де Пауля, який був сам перед воротами та без проблем переграв голкіпера. Через дві хвилини «матрацники» знову могли забити гол. Після навісу з лівого флангу Вітцель у стрибку пробив по воротах п'ятою, але цього разу Кобель врятував свою команду.

twitter.com/Atleti

У середині першого тайму підопічні Сімеоне дещо послабили тиск на гостей. Завдяки цьому гравці німецького клубу отримали можливість наблизитися до штрафного майданчика суперника. На 31-й хвилині вони нарешті змогли завдати удару по воротах. Нмеча пробив головою після навісу з кутового, м'яч пролетів повз ворота.

Одразу після цього німці пропустили вдруге. І знову причиною стали їхні помилки. Після вкидання з ауту від Моліни гравець «Боруссії», який намагався заволодіти м'ячем, помилився перед своїм штрафним майданчиком. Футбольний снаряд опинився у Грізманна, який виконав пас ліворуч на Ліно. Бразилець без проблем переграв голкіпера.

За дві хвилини до свистка на перерву вперше в матчі довелося серйозно попрацювати голкіперу «Атлетіко» Облаку. Він у падінні дістав м’яч, який летів у кут воріт після удару Матсена приблизно з двадцяти метрів.

У другому таймі господарі вимкнули високий пресинг, зустрічаючи опонентів на своїй половині поля. Німці проводили в атаці набагато більше часу, ніж в першому таймі. Однак протягом половини ігрового часу підопічні Сімеоне впевнено захищалися та не дозволяли гостям створювати моменти. Ситуація змінилася після виходу на поле Аллера та Байно-Гіттенса. Ці гравці значно загострили атакувальні дії дортмундців. Саме Аллер зумів забити гол, який суттєво підвищив шанси його команди на успіх у двоматчевому протистоянні. На 81-й хвилині Брандт віддав пас у штрафний майданчик на Аллера, той невдало прийняв м'яч, але все ж зміг потужно пробити з розвороту у ближній кут воріт. Щоправда, незадовго до цього епізоду Ліно ледь не довів рахунок до розгромного: бразилець після класної передачі від Грізманна пробив з близької відстані, але Кобель дивом здійснив сейв.

twitter.com/BVB

На останніх хвилинах матчу німці мали дві можливості, щоб зрівняти рахунок. На 87-й хвилині Байно-Гіттенс завдав удару з-за меж штрафного майданчика – поперечина. На останній компенсованій хвилині Брандт пробив головою, але м'яч влучив у хрестовину.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу.

«Атлетіко» – «Боруссія» – 2:1

Голи: Де Пауль (4), Ліно (32) - Аллер (81).

Попередження: Ліно (27), Льоренте (29), Хіменес (75) - Емре Джан (24), Матсен (53).

«Атлетіко»: Облак – Моліна (Сауль, 90), Вітцель (Савіч, 90) Хіменес – Аспілікуета, Коке, Де Пауль (Корреа, 80), Льоренте, Ліно (Рікельме, 90) – Грізманн, Мората (Барріос, 63).

«Боруссія»: Кобель – Рюерсон, Хуммельс, Шлоттербек, Матсен – Забітцер (Ройс, 85), Емре Джан (Озджан, 85), Нмеча (Брандт, 46), Санчо, Адеємі (Байно-Гіттенс, 73) – Фуллкруг (Аллер, 60).

Арбітр: Марко Гіда (Італія).

Стадіон: «Ванда Метрополітано».

АТЛЕТІКО – БОРУССІЯ Д. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

81’
ГОЛ ! М'яч забив Себастьєн Алле (Боруссія Д).
32’
ГОЛ ! М'яч забив Самуел Ліно (Атлетіко Мадрид).
4’
ГОЛ ! М'яч забив Родрiго де Пауль (Атлетіко Мадрид).
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи
Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0
Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.