Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
198
0

Даніл СКОРКО: «У будь-який момент гра може піти не за нашим сценарієм»

Захисник «Олександрії» поділився очікуваннями від матчу з «Чорноморцем»

Даніл СКОРКО: «У будь-який момент гра може піти не за нашим сценарієм»
УПЛ. Даніл Скорко

Захисник «Олександрії» Даніл Скорко поділився очікуваннями від матчу 23-го туру УПЛ проти одеського «Чорноморця», а також згадав попередній поєдинок проти «Миная» (2:2).

– Даніле, у 22-му турі ви зіграли внічию з «Минаєм» – 2:2. Які висновки зробили з цього матчу?

– Головний висновок: не можна так рано розслаблятися. У будь-який момент гра може піти не за нашим сценарієм.

– Попереду у вас матч проти «Чорноморця». Одесити в середині тижня зіграли матч 1/2 фіналу Кубка України проти «Шахтаря». Наскільки, на вашу думку, цей факт вплине на їхню фізичну форму у грі з вами?

– Я думаю, що вплив буде. Але вони так само добре пройшли зимові збори і мають хорошу форму. Прийдешній суперник провів дуже хороший матч проти «Полісся», тому я думаю, що гра буде рівною. Розслаблятися не можна.

– Як фланговий захисник, від кого очікуєте найбільшої небезпеки у складі «Чорноморця»? З ким саме Вам доведеться ретельно працювати у цій грі?

– Я думаю, це Брагару та Штогрін. Два індивідуально дуже сильні гравці. Я б відзначив їхні дії у технічному плані. Це досить складні суперники.

– Штогрін також добре грає у верхових протистояннях.

– Якщо ми не будемо давати йому грати на «другому поверсі», то це не буде проблемою. Водночас, я вважаю, що він і в роботі з м’ячем дуже сильний футболіст, чудово діє на швидкості. Йому не можна давати цього робити.

– Навесні «Олександрія» стала однією із тих команд, хто приємно вражає футбольну спільноту своїми результатами. Наскільки Ви задоволені своїми діями?

– Ми гарно підготувалися та чудово провели перші тури. До цієї гри з «Минаєм» все було добре, а тут ми трішки самі собі зіпсували наші результати. Проте, я вважаю, що далі буде все лише краще.

– Чемпіонат України поступово виходить на фінішну пряму. Які персональні задачі на цей відрізок турнірної дистанції Ви сформулювали самі для себе?

– Таких задач немає. Головне – набирати очки у кожному матчі, а далі вже як складеться. Хочеться перемагати у кожній грі.

Матч «Чорноморець» – «Олександрія» відбудеться 7 квітня о 13:00 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.