Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 квітня 2024, 01:52
419
0

Олег ШАНДРУК: «Частина футболістів використала сьогодні свій шанс»

Тренер «Вереса» прокоментував перемогу над «Оболонню»

| Оновлено 07 квітня 2024, 01:52
419
0
Олег ШАНДРУК: «Частина футболістів використала сьогодні свій шанс»
НК Верес. Олег Шандрук

Виконуючий обов'язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук детально розібрав перемогу своєї команди в матчі 23 туру УПЛ проти київської «Оболоні» (3:0).

«Сьогодні ми дещо видозмінили тактичне розташування трикутника півзахисників у центрі поля – з прицілом на те, що в цій схемі нам буде легше пресингувати суперника. Також хотіли агресивніше зіграти в напівфлангах, задіяти там і Валерія Кучерова, і Андрія Кухарука. Вони обоє люблять і вміють атакувати. Від цього і відштовхувалися, знаючи, що Марко Мрвальєвич не може зіграти.

Вихід Дениса Янакова у старті був абсолютно прогнозованим для нашого тренерського штабу. Ми бачимо роботу на тренуваннях. І навіть на зборах про це говорили – в нас рівна команда і всі готові зіграти у старті. У порівнянні з попереднім матчем ми зробили шість змін у стартовому складі і, навіть, не сумнівалися щодо цих рішень. Команда тренувалася з позитивом увесь тиждень. І було помітно, що частина футболістів - по-справжньому голодні до гри. Цей шанс вони використали сьогодні. У тому числі – Денис Янаков.

Вихід Дмитра Шастала на вістря атаки – це не експеримент. Він грав центрального нападника свого часу. Сьогодні не було Марко Мрвальєвича, а ми дуже добре знаємо можливості Дмитра Шастала. Це був стратегічний крок.

Щодо заміни Євгена Паста. Ротація колінного суглобу – це завжди неприємно. Потрібне обстеження. Це може бути щось серйозне, але ми сподіваємося на краще.

Сьогодні нам гріх нарікати на реалізацію. Три голи у цьому році команда ще не забивала. Розумію, що в нас було більше моментів. Двічі в стійку влучали. Скасований гол. Радує, що в таких важливих і принципових матчах команда створює і забиває. Сьогодні ми здобули дуже важливі три очки.

Якщо аналізувати вже зіграні матчі – ми могли б розраховувати на очки у матчах з «Кривбасом» і «Колосом». Непогані відрізки гри були в нашому виконанні. На жаль, не змогли взяти очки. Але була перемога над «Чорноморцем» в гостях. Тому десь ми маємо бути задоволені тим, що маємо сьогодні. Перемога – це позитив у підготовці до наступної гри», – сказав Шандрук.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії назвали Луніна головною слабкістю Реала в іграх з Баварією. Чому?
Футбол | 29 квітня 2024, 10:33 16
В Іспанії назвали Луніна головною слабкістю Реала в іграх з Баварією. Чому?

Журналіст дорікнув українцеві за його нестабільність

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.