Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

31.03.2024 18:35 – FT 0 : 2
Через повітряну тривогу початок матчу було зсунуто з 18:00 на 18:35
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 квітня 2024, 08:30
2865
3

Найкращий захист програв четвертий матч поспіль. Колос поступився Дніпру-1

Голами відзначилися Піхальонок та Гуцуляк

| Оновлено 01 квітня 2024, 08:30
2865
3
Найкращий захист програв четвертий матч поспіль. Колос поступився Дніпру-1
СК Дніпро-1

До цього матчу в «Колоса» було п'ять перемог, дев'ять нічиїх і шість поразок, а також по п'ятнадцять забитих (один з найгірших результатів в чемпіонаті) та пропущених (найкращий результат) голів. Проте команда буксувала, до цього матчу були три поразки підряд від «Руха», «Шахтаря» і «Кривбаса».

Свої нюанси були й у «Дніпра-1», але нюанси позитивні. Повернулися багато гравців з лазарету, тому Максимов випустив, мабуть, найоптимальніший склад, який міг поставити. Відзначимо повернення Сватка, Лєднєва, а в другому таймі – Третьякова, який досі практично не грав у чемпіонаті через травму.

СК Дніпро-1

Старт поєдинку відклався на 35 хвилин через повітряну тривогу і багато в чому визначив його хід. Вже на другій хвилині Гуцуляк протягнув м'яч, віддав у штрафний Філіппову, котрий скинув під удар Піхальонку. Лідер «Дніпра-1» в дотик красиво з лінії штрафного поклав під праву штангу без шансів для воротаря.

«Колос» був приголомшеним і, схоже, забув, що в нападі грає не майже двометровий Паулаускас, а Рангел. Бразилець теж чіплявся за численні навіси, але, звісно, в нього інші футбольні чесноти, та й, зрештою, банально менший зріст.

«Дніпро-1» відчував себе дуже впевнено, але нагод відзначитися мав не дуже багато. Згадується хіба ще удар Лєднєва після скидки Філіппова, але вийшло набагато вище із зручної позиції.

СК Дніпро-1

А «Колос» таки конвертував свої навіси в удари, але хіба момент Рангела з натяжкою можна назвати гольовим, спробу Бондаренка в небезпечні явно записати не вдасться.

Другий тайм теж не порадував нас багатьма цікавими моментами. В ковалівців було дуже все сумно, а дніпряни відзначилися вдруге – після закидання з глибини від Піхальонка на м'яч вискочив Гуцуляк і в дотик, не даючи опуститися на газон, перекинув Фесюна.

«Колос» намагався щось зробити, але виглядав приреченим. Було очевидно, що класу і майстерності не вистачає. А гості відчували себе надвпевнено і спокійно довели матч до перемги, хіба в кінці трохи понервувалися через грубу гру ковалівців. Рахунок скоріше міг стати розгромним, а не ковалівська команда могла б розмочити, проте то ВАР не підтвердив гру рукою Бондаренка, то з ударами Гуцуляка справлявся воротар.

СК Дніпро-1

0:2 – впевнена гра «Дніпра-1» осоромила найкращий захист сезону. Тепер це звання «колоски» ділять з «Шахтарем», але, враховуючи динаміку, швидко можуть його позбутися.

Наші оцінки:

Заміни Колоса: Паулаускас - 5,5, Велетень - 5,5, Безбородько - 5,0

Заміни Дніпра-1: Третьяков - 5,0, Очеретько і Танчик - без оцінок.

Українська Прем'єр-ліга. 22 тур

«Колос» – «Дніпро-1» – 0:2

Голи: Піхальонок, 2, Гуцуляк, 63

Попередження: Рангел, 70, Бурда, 88 – Адамюк, 73

«Колос»: Фесюн – Ємець, Бурда, Бондаренко, Цуріков - Мілько, Богданов - Ільїн, Оріховський (Паулаускас, 60), Топалов (Велетень, 77) - Рангел (Безбородько, 77)

«Дніпро-1»: Волинець – Адамюк, Сваток, Сарапій, Мірошніченко - Бабенко, Рубчинський - Гуцуляк, Піхальонок (Очеретько, 90+2), Лєднєв (Третьяков, 60) - Філіппов (Танчик, 90+3)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Стадіон: «Колос» (Ковалівка

КОЛОС - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

64’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Гуцуляк (Дніпро-1).
2’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Піхальонок (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey75
Надеемся, что это начало победного пути Днепра
fan_007
Шніперзон наводить порядки у клубах це карма!
Max-Morlock
Спецом слились, абы землячков опять на 4-е опустить.