Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

31.03.2024 18:35 – FT 0 : 2
Через повітряну тривогу початок матчу було зсунуто з 18:00 на 18:35
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 квітня 2024, 13:32
1264
0

Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди в останніх п'яти матчах здобули лише по одній перемозі

| Оновлено 01 квітня 2024, 13:32
1264
0
Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У Ковалівці в матчі 22-го туру української Прем'єр-Ліги зустрінуться місцевий «Колос» та «Дніпро-1». Гості продовжують боротьбу за нагороди і перед цим туром посідали 3 місце у турнірній таблиці, набравши в 21 матчі 39 очок. У майбутніх господарів поля на 15 очок менше, але зіграно при цьому 20 поєдинків.

Колос

Підопічні Ярослава Вишняка розпочали другу половину сезону виїзною перемогою над «Вересом» 2:0. Однак потім були три поразки поспіль. А з урахуванням закінчення першої частини чемпіонату виходить, що в п'яти попередніх поєдинках «Колос» чотири рази програв і лише в одному досяг успіху.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Ось і у попередньому турі в Кривому Розі футболісти з Ковалівки поступилися «Кривбасу» з рахунком 0:1. Причому, цей єдиний гол був забитий господарями поля на 90+5 хвилині гри. Та й інші березневі поєдинки з «Рухом» та «Шахтарем» були програні лише з мінімальною перевагою суперників. І це при тому, що «Колос» залишається командою з найнадійнішою лінією оборони, яка пропустила найменшу кількість м'ячів у свої ворота – всього 15. Погодьтеся, є від чого засмутитися.

Додамо, що у майбутній зустрічі з «Дніпром-1» тренерський штаб ковалівців не зможе розраховувати на півзахисника Олександра Демченка. У грі з «Кривбасом» він отримав попередження, яке стало для нього вже четвертим у сезоні, і тепер Демченко буде змушений пропустити майбутній матч через дискваліфікацію.

Дніпро-1

Як і майбутній суперник, «Дніпро-1» у п'яти останніх матчах лише одного разу зумів взяти три очки. Було це у Києві у грі з місцевою «Оболонню». В інших матчах тричі фіксувалася нічия (причому з однаковим рахунком 1:1), а також поразка від «Руху» на своєму полі 0:1.

Якщо брати за втраченими очками, підопічні Юрія Максимова відстають від лідера чемпіонату «Шахтаря» вже на 10 очок. Це, звичайно, забагато, враховуючи, що командам залишилося провести менше десяти матчів. Тож, швидше за все, чемпіонські амбіції доведеться відкласти до наступного сезону, а зараз важливо зосередитися на продовженні боротьби за призове місце. Тим більше що претендентів на медалі Прем'єр-Ліги вистачає.

Щодо майбутнього матчу, то хотілося б звернути на той факт, що «Дніпро-1» одна з найкращих команд в турнірі, яка вдало виступає у гостях. За цим показником вона посідає 3 місце, поступаючись лише львівському «Руху». У 10 матчах на виїзді дніпровські футболісти виграли 6 поєдинків, 3 рази грали внічию і лише одного разу програли, набравши 21 очко. Тож, напевно, вони прагнутимуть, як мінімум, не поступитись і в Ковалівці.

Статистика матчів

В першому колі у Дніпрі суперники розійшлися миром. Гравець «Колоса» Антон Салабай в середині другого тайму відкрив рахунок, але буквально за кілька хвилин Олексій Гуцуляк відновив рівновагу. До речі, це був дебютний матч для Юрія Максимова як головного тренера дніпрян. А загалом у Прем'єр-Лізі команди зустрічалися 8 разів. «Дніпро-1» перемагав 4 рази, «Колос» - двічі та 2 рази матчі закінчувалися з нічийним результатом.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн, Лучкевич, Бондаренко, Бурда, Цуріков, Богданов, Рангел, Ільїн, Оріховський, Топалов, Паулаускас

«Дніпро-1»: Волинець, Горбунов, Сарапій, Адамюк, Мірошниченко, Рубчинський, Бабенко, Очеретько, Піхальонок, Гуцуляк, Філіппов

Прогноз на протистояння:

У обох команд на даний момент не дуже добрий період і багато очок вони вже втратили. Тому в майбутньому матчі суперники, напевно, прагнутимуть перемоги. Припустимо, що гра буде досить напруженою та нервовою, а результатом її стане нічия 1:1.

31 березня, неділя

«Колос» – «Дніпро-1»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
КОЛОС – ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 1:1

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.