Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 березня 2024, 22:59
839
0

Маріно ПУШИЧ: «Чудова командна робота, важлива перемога. Рухаємося далі»

Головний тренер «гірників» прокоментував матч проти «Оболоні»

| Оновлено 31 березня 2024, 22:59
839
0
Маріно ПУШИЧ: «Чудова командна робота, важлива перемога. Рухаємося далі»
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував поєдинок 22-го туру УПЛ проти «Оболоні» (3:0).

«Передусім я радію поверненню Тараса Степаненка, адже він мав дуже тривалу травму від міжсезоння, відколи ми були в Туреччині. Звісно, це гравець з характером і великим досвідом, завжди багато працює, справжній професіонал. І, як я зараз казав у роздягальні, Степаненко – справжній капітан. Виходить він у старті чи ні, але Тарас завжди є поряд з командою, це дуже важливо. Радію, що він повернувся на поле.

Від самого початку ми дуже добре грали, були сконцентровані й дисципліновані, що надважливо, тому що після міжнародної паузи нелегко. Багато наших футболістів брали участь у великій кількості поєдинків збірних. Я маю похвалити свою команду, бо сьогодні всі діяли дуже професійно, ми відіграли всі ситуації так, як треба. Поділюся з вами тим, що я сказав гравцям у роздягальні: чудова командна робота, важлива перемога, і ми рухаємося до наступного матчу. І я дуже радію, що Марлон Гомес вийшов на поле. Він новачок, молодий багатофункціональний гравець, і такому молодому футболістові завжди корисно відчути нове змагання, нову гру, тож ми привітали його з цією грою.

Мар’ян Швед також мав травму тривалий період, потім повернувся, але не грав, однак продовжував боротися, мав гарні результати в міжсезоння, а коли з’явився шанс, скористався ним, тому що добре тренувався і саме тому був здатний зіграти 90 хвилин та змінити ситуацію сьогодні. Тому я дуже щасливий за нього і за його внесок у цю гру та в нашу команду. Маємо хорошу перемогу. Завтра на нас чекає відновлення, а післязавтра перемикаємося на наступний поєдинок», – сказав Пушич.

Наразі «Шахтар» лідирує в УПЛ, маючи 46 очок в активі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.