Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 березня 2024, 01:59
2129
2

Роман ГРИГОРЧУК: «Поки в мене немає ніяких планів»

Головний тренер «Чорноморця» прокоментував перемогу над «Поліссям»

| Оновлено 31 березня 2024, 01:59
2129
2
Роман ГРИГОРЧУК: «Поки в мене немає ніяких планів»
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Головний тренер одеського «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував перемогу над житомирським «Поліссям» (4:1) у матчі 22-го туру УПЛ.

– Поділіться Вашими враженнями від поєдинку.

– Все добре, настрій добрий. У всіх хлопців, бачу, добрий настрій, бо ми не вигравали, і десь ми програли такі матчі, які не мали програвати. У тих матчах у нас якраз не було виконання. Сьогодні на початку гри десь собі ми були з таким аналізом, що знову ми 1-й тайм почали дуже здорово. Ми не забили стільки моментів уже на початку гри, не хотілося, щоб це продовжувалося. Слава Богу, що далі було виконання краще, і як наслідок – перемога і забиті голи. Це все здорово.

– Сьогодні Ваша команда продемонструвала чи не найкращу гру в цьому році. Як Ви думаєте, в чому секрет, що на це повпливало?

– Так, ми зіграли, бо і голи позабивали, і такі були яскраві гарні ходи, логічні, в нашому стилі. Так, напевно, я можу погодитися з Вами в тому, що це було найкраще відображення того футболу, в який ми хочемо грати. Але, звичайно, при цьому був і ряд таких моментів, які треба допрацьовувати. Сьогодні головне – перемога, звичайно.

– Як використовували період міжнародної паузи? Над чим працювали?

– Працювали. Працювали багато. Навіть вам зізнаюся, що було таке відчуття перед грою, що так попрацювали, що все… якийсь такий жаргон буде, але так, щоб людям було зрозуміло: відчував, що все лягло. Якось воно так все добре пішло. Було видно на полі, що наслідки роботи якісь були, були сьогодні покращення.

– Влітку Ваш контракт з одеською командою завершується. Чи отримуєте якісь пропозиції від інших команд? Поділіться Вашими планами на майбутнє.

– Та я не можу планами поділитися, бо в мене немає планів поки ніяких. Я не звертаю уваги на те, що пишуть. Я вам це щиро говорю: для мене страшенно важливо, щоб ми для одеситів, для наших фанатів зробили те, що вони хочуть. І доки в нас ці шанси є, то ми, звичайно, стараємося, будемо прагнути на кубок добитися результатів, в чемпіонаті піднятися в турнірній таблиці. А далі побачимо. Зараз нема, що загадувати. Я не маю вам, що сказати, бо реально я планів не маю.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 2
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 93
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
теперь надо одеть РОТАНЯ  играете дома --хотим увидеть на поле АЛЬВАРЕНГО и ГОМЕСА
alex belogubko
БРАГАРУ убрать с защиты чуть не натворил сегодня --его место полузащита как в молодёжке и раньше надо делать замены а не за 5-10 минут до свистка --МОЛОДЦЫ нам было очень приятно смотреть игру--так держать